text.skipToContent text.skipToNavigation

LANSINOH Ručna pumpa za izdajanjeID EK000414225

LANSINOH Ručna pumpa za izdajanjeID: EK000414225

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust.
Akcija traje od 12.4. u 9h do 16.4.2024. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.
Više saznaj ovdje.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
41,24 €

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje omogućuje prenosiv i praktičan izbor za žene koje doje i koje se žele diskretno i ugodno izdojiti dok su u pokretu, budući da ne traži baterije ili izvor struje. <...  Saznaj više

Dostavljamo već od 18.04.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na uslugu montaže klima, školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.4. u 9h do 16.4.2024. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca
Lansinoh ručna pumpa za izdajanje omogućuje prenosiv i praktičan izbor za žene koje doje i koje se žele diskretno i ugodno izdojiti dok su u pokretu, budući da ne traži baterije ili izvor struje.
Dizajnirana za olakšanu uporabu, jednostavan prekidač na vrhu ručke omogućuje vam izmjenu dvije faze koje oponašaju prirodan ritam hranjenja: faze otpuštanja mlijeka i faze izdajanja.

Faza otpuštanja mlijeka oponaša prirodan način dojenja vaše bebe na početku procesa hranjenja i omogućuje brži ritam izdajanja kako bi se potaknuo protok mlijeka.
Faza izdajanja oponaša duže, sporije pokrete koje vaša beba radi tijekom dojenja i omogućuje sporiji ritam izdajanja kako bi se maksimizirao protok mlijeka.
KARAKTERISTIKE:
Ergonomski oblikovana ručka omogućuje da se Lansinoh ručna pumpa za izdajanje koristi jednom rukom bez ikakva opterećivanja vašega ručnoga zgloba.
Uključuje i jedinstven ComfortFitTM lijevak za prsa koji stvara siguran zatvarač koji izdajanje ne čini samo učinkovitijim nego i ugodnijim.
Uključen je i jedinstven stalak koji pumpu za izdajanje drži stabilnom tijekom i nakon izdajanja.
Uz ručnu pumpu za izdajanje dolazi i Lansinoh bočica širokog grla, koja je kompatibilna s različitim Lansinoh pumpama, poklopcima i dudama za bočice.

Tip proizvoda Izdajalice
Brand Lansinoh
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!