text.skipToContent text.skipToNavigation

Tomy Baby senzor pokreta TSP500IDEK000253072

Tomy Baby senzor pokreta TSP500ID:EK000253072

Bezbroj prilika!
Prilikom plaćanja Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda. Pogodnost vrijedi od 22.9. u 9h do 23.9.2021. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
449,90 kn
Tomy je novi baby monitor elegantnog dizajna. Jednostavan je za korištenje i pomaže roditeljima da budu krajnje mirni dok njihova beba spava. Tomy monitori su rezultat 21-godišnjeg iskustva i rada ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Tomy je novi baby monitor elegantnog dizajna. Jednostavan je za korištenje i pomaže roditeljima da budu krajnje mirni dok njihova beba spava. Tomy monitori su rezultat 21-godišnjeg iskustva i rada u koje roditelji imaju povjerenja. Razvijeni od strane roditelja, idu u susret zahtjevima roditelja, Tomy je proveo opsežno istraživanje potrošača kako bi stvorio konačan niz monitora koji nudi roditeljima i koji imaju značajke i specifikacije oni stvarno žele.Jednostavan za korištenje, monitor koji jamči kvalitetu slušanja beba i nudi roditeljima pouzdanost, sigurnost i mir. Tomy senzor pokreta razvijen je posebno da prati svaki bebin potez, čak i one najmanje pokrete kao što je disanje. U tim prvim mjesecima kada bebe spavaju u sobi s roditeljima, pruža optimalni mir jer stalno prati kretanje s zvučnim mekim 'klikom' i svjetlosnim signalom.
Tip proizvoda Baby monitori
Brand Tomy
Video nadzor Ne