text.skipToContent text.skipToNavigation
Ispiti znanja iz matematike, za 3. razred gimnazije, Branimir DakićIDEK000238419
Cijena
58,00 kn
Udžbenici matematike za srednje škole uz mnoštvo riješenih primjera sadrže i veći broj zadataka za vježbu. Premda su raznovrsni, ti su zadaci standardni i po obliku i po sadržaju. Ova zb...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 06.11.2020

Udžbenici matematike za srednje škole uz mnoštvo riješenih primjera sadrže i veći broj zadataka za vježbu. Premda su raznovrsni, ti su zadaci standardni i po obliku i po sadržaju. Ova zbirka autora Branimira Dakića sadrži pak jednu drukčiju vrstu zadataka u kojima između četiri ponuđena odgovora valja izabrati točno rješenje. Time je ona svojevrsna dopuna udžbeniku i može mu se pridružiti kao neobvezatan didaktički materijal.

Takvi tipovi zadataka sastavnica su i državne mature iz matematike pa se njihovim rješavanjem učenici na neki način pripremaju i za polaganje tog važnog ispita na kraju srednjoškolskog obrazovanja.

U zbirci su ponuđena 34 pismena ispita, usklađena s gradivom 3. razreda srednje škole, te 6 završnih ispita. Izbor zadataka po težini nije suviše zahtjevan. Provjeravaju se najvećim dijelom osnovna znanja u smislu razumijevanja temeljnih pojmova i činjenica. Vrijeme trajanja pojedinog ispita procijenit će sam nastavnik, a s izuzetkom završnih ispita, ono bi moglo trajati 45 minuta.

Dimenzije 17x24