text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Matematika 5 plus, za nadarene petaše, Dubravka Glasnović GracinIDEK000238500

Cijena
86,00  kn
Ova knjiga iz biblioteke Matematika plus namijenjena je učenicima koji pohađaju dodatnu ili izbornu nastavu. Dvije su vrste učenika zainteresiranih za dodatne sadržaje. Jedni su natjecatelji, že...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 22.10.2020

Ova knjiga iz biblioteke Matematika plus namijenjena je učenicima koji pohađaju dodatnu ili izbornu nastavu. Dvije su vrste učenika zainteresiranih za dodatne sadržaje. Jedni su natjecatelji, željni težih problema koji dublje zadiru u pojedina područja, vrlo marljivi i disciplinirani i rado se prijavljuju na naša klasična matematička natjecanja. Drugi nisu toliko disciplinirani za duga sjedenja pred knjigom, više su skloni općenitim logičkim zadacima i zabavnoj matematici. U knjizi su ponuđeni zadaci za oba spomenuta tipa. Mnogo je zanimljivih zadataka, a s druge strane mnoga poglavlja nose primjere i precizna objašnjenja namijenjena učenicima natjecateljima klasičnih natjecanja.

Knjiga je podijeljena na šest većih poglavlja, a ona se dijele na manje tematske jedinice koje najvećim dijelom slijede program izborne nastave. Na početku svake, uz osnovne činjenice nalaze se detaljno riješeni primjeri, a na kraju zadaci za vježbu i njihova rješenja, većinom također detaljno objašnjena.

Dimenzije 21x24