text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Enjoy sport, A4 kvadratići, meki uvezID EK000541682

Bilježnica, Enjoy sport, A4 kvadratići, meki uvezID: EK000541682

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1,80 €

13,56 kn

Cijena
1,71 €

12,88 kn

Bilježnica "Enjoy Sport" je A4 bilježnica s kvadratićima i mekim uvezom koja je idealna za sportske entuzijaste i ljubitelje aktivnosti na otvorenom. Evo opisa proizvoda: Veliči...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica "Enjoy Sport" je A4 bilježnica s kvadratićima i mekim uvezom koja je idealna za sportske entuzijaste i ljubitelje aktivnosti na otvorenom. Evo opisa proizvoda:

  1. Veličina: Bilježnica je u standardnom A4 formatu, što znači da ima dimenzije 21 x 29,7 centimetara. Ova veličina pruža dovoljno prostora za pisanje, crtanje ili organiziranje bilješki, dijagrama ili skica povezanih s vašim omiljenim sportovima ili aktivnostima na otvorenom.

  2. Raspored stranica: Stranice bilježnice su podijeljene kvadratićima jednakih veličina i postavljenima na jednakoj udaljenosti jedan od drugog. Kvadratići omogućuju vam lako organiziranje podataka, zabilježavanje rezultata, izradu taktičkih dijagrama ili skiciranje terena, ovisno o vašim sportskim interesima.

  3. Meki uvez: Bilježnica ima meki uvez, što znači da su korice izrađene od fleksibilnog materijala poput kartona ili plastike. Meki uvez omogućuje fleksibilnost i lakše rukovanje bilježnicom, omogućujući vam da je otvarate i prelistavate stranice bez poteškoća.

  4. Dizajn "Enjoy Sport": Bilježnica "Enjoy Sport" može imati privlačan dizajn povezan s raznim sportskim aktivnostima. Moguće su različite tematske slike, ilustracije ili grafike koje nadopunjuju sportski duh i inspiriraju vas u vašim bilješkama ili skicama.

Vrsta bilježnice Kvadratići
Gramaža papira 80 g
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!