text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Hard top teen boy, A4 kvadratići, meki uvezID EK000541629

Bilježnica, Hard top teen boy, A4 kvadratići, meki uvezID: EK000541629

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1,97 €

14,84 kn

Cijena
1,87 €

14,09 kn

Bilježnica Hard top Teen Boy, A4 kvadratići, meki uvez, je idealan alat za tinejdžere i mladiće koji žele organizirati svoje misli, bilješke i liniježe na praktičan i stilski način. <...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica Hard top Teen Boy, A4 kvadratići, meki uvez, je idealan alat za tinejdžere i mladiće koji žele organizirati svoje misli, bilješke i liniježe na praktičan i stilski način.

Ova bilježnica je posebno dizajnirana s naglaskom na interese i stil mladića. Može sadržavati dinamične elemente poput sportskih motiva, urbanih uzoraka ili popularnih simbola koji privlače mladiće. Ovaj dizajn inspirira kreativnost i potiče izražavanje njihovih jedinstvenih interesa.

Bilježnica dolazi u A4 formatu koji pruža dovoljno prostora za pisanje, crtanje, planiranje ili organizaciju. Kvadratići na stranicama omogućavaju precizno mjerenje i ravnanje vaših zapisa. To je korisno za matematičke izračune, tehničke liniježe ili organizaciju informacija. Kvadratići također potiču strukturiranje misli i pružaju vizualni red u bilješkama.

Vrsta bilježnice Kvadratići
Gramaža papira 80 g
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!