text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Episode, A4 linije, meki uvezID EK000541643

Bilježnica, Episode, A4 linije, meki uvezID: EK000541643

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
2,30 €

17,33 kn

Cijena
2,07 €

15,60 kn

Ova vrsta bilježnice ima određene karakteristike: Epizode: Ova bilježnica može imati razdjelnike ili oznake koje dijele stranice na pojedinačne epizode. To je korisno ako želite organizir...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ova vrsta bilježnice ima određene karakteristike:

Epizode: Ova bilježnica može imati razdjelnike ili oznake koje dijele stranice na pojedinačne epizode. To je korisno ako želite organizirati svoje bilješke po temama, projektima ili datumima.

A4 format: A4 format je standardni veličina papira koji se često koristi za poslovne i akademske svrhe. Dimenzije A4 formata su 210 x 297 mm, što je dovoljno prostora za pisanje i crtanje.

liniježi: Bilježnica s A4 crtama obično ima ravne horizontalne linije koje olakšavaju pisanje po linijama. Ove linije mogu biti idealne za stvaranje urednih bilješki ili crtanje grafikona i dijagrama.

Meki uvez: Meki uvez je vrsta uveza koji koristi fleksibilni materijal kao što je mekana plastika ili karton. Ovo omogućuje bilježnici da bude fleksibilnija i prilagodljivija, što olakšava okretanje stranica i manipulaciju bilješkama.
Vrsta bilježnice Linije
Gramaža papira 80 g
Broj listova 40 Listova
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!