text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Xoxo, A4 linije, meki uvezID EK000541595

Bilježnica, Xoxo, A4 linije, meki uvezID: EK000541595

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
2,30 €

17,33 kn

Cijena
2,07 €

15,60 kn

Bilježnica "Speed" je A4 bilježnica s liniježima i mekim uvezom. Ovdje je opis takve bilježnice: A4 format: Bilježnica ima standardni A4 format, što znači da je veličine ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica "Speed" je A4 bilježnica s liniježima i mekim uvezom. Ovdje je opis takve bilježnice:

  1. A4 format: Bilježnica ima standardni A4 format, što znači da je veličine 210x297 mm. Ova veličina pruža dovoljno prostora za pisanje, crtanje ili organiziranje bilješki na svakoj stranici. A4 format je popularan zbog svoje širine i visine koja odgovara standardnom papiru i omogućuje praktično korištenje bilježnice.

  2. linije: Stranice bilježnice "Speed" imaju horizontalne linije. Ove linije pomažu u održavanju urednosti i ravnoteže teksta te olakšavaju pisanje po linijama. Crtanje ravno uz linije može pomoći u stvaranju urednih i jasnih bilješki.

  3. Meki uvez: Ova bilježnica ima meki uvez, što znači da su korice izrađene od fleksibilnog materijala poput meke plastike ili kartona.

  4. Meki uvez omogućuje lakše rukovanje bilježnicom, otvaranje na ravnoj površini i preklapanje stranica bez poteškoća. Također pruža fleksibilnost i izdržljivost.

Vrsta bilježnice Linije
Gramaža papira 100 g
Gustoća korica 250 g
Broj listova 36 Listova
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!