text.skipToContent text.skipToNavigation

Pisanka D BEMORE, B5 linije, 16 listova, meki uvezID EK000450332

Pisanka D BEMORE, B5 linije, 16 listova, meki uvezID: EK000450332

Cijena
2,23 €

Bilježnica u obliku pisanki tipa D s pakiranjem 16/64 i mekim uvezom ima sljedeće karakteristike: Veličina: Bilježnica u obliku pisanki tipa D obično ima veći promjer od tipa C,...  Saznaj više

Dostavljamo već od 27.02.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica u obliku pisanki tipa D s pakiranjem 16/64 i mekim uvezom ima sljedeće karakteristike:

  1. Veličina: Bilježnica u obliku pisanki tipa D obično ima veći promjer od tipa C, ali još uvijek zadržava zaobljeni oblik koji nalikuje na pisanku.

  2. Pakiranje: Navedeno pakiranje 16/64 znači da bilježnica dolazi s 16 listova ili 32 stranice. Svaka stranica je presavijena na pola kako bi se stvorile dvije stranice za pisanje, što rezultira ukupno 64 stranice za bilješke.

  3. Raspored stranica: Bilježnica u obliku pisanki tipa D može imati različite rasporede stranica, ovisno o proizvođaču. Može sadržavati prazne stranice, mrežu s kvadratićima, poseban raspored prilagođen za crtanje ili pisanje.

  4. Meki uvez: Meki uvez označava da bilježnica ima mekanu koru. Korica će biti prilagođena obliku pisanki i izrađena od mekšeg materijala, poput kartona ili plastike. Meki uvez čini bilježnicu fleksibilnijom i lakšom za nošenje.

 

Vrsta bilježnice Linije
Gramaža papira 80 g
Gustoća korica 250 g
Broj listova 16 Листови
Format B5
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!