text.skipToContent text.skipToNavigation

Ljepilo u traci, MILAN, mini univerzalno, crvenaID EK000604824

Ljepilo u traci, MILAN, mini univerzalno, crvenaID: EK000604824

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
3,59 €

Cijena
2,99 €

Ljepilo u traci Milan mini univerzalno je praktičan i pouzdan alat za svakodnevne popravke i kreativne projekte. Sa svojim dimenzijama od 8,4mm x 5m, ova ljepilo traka je kompak...  Saznaj više

Dostavljamo već od 20.08.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ljepilo u traci Milan mini univerzalno je praktičan i pouzdan alat za svakodnevne popravke i kreativne projekte. Sa svojim dimenzijama od 8,4mm x 5m, ova ljepilo traka je kompaktna i lako se koristi.

Ovo ljepilo u traci je univerzalno, što znači da je pogodno za različite materijale i površine. Bez obzira da li želite popraviti papir, karton, drvo, plastiku ili tkaninu, Milan mini univerzalna ljepilo traka će vam pomoći da sigurno spojite i učvrstite ove materijale.

Jedna od prednosti ovog proizvoda je praktičnost. Traka je već prekrivena ljepilom, što znači da ne morate nanositi ljepilo posebno. Samo jednostavno odrežite željenu dužinu trake, pritisnite je na površinu i ljepilo će odmah početi da se aktivira, stvarajući snažno i trajno prianjanje.

Dimenzije trake su pažljivo odabrane kako bi se osigurala jednostavna upotreba i preciznost. Tanak dizajn trake omogućava precizno nanošenje ljepila čak i na manje površine ili u teže dostupna područja.

Milan mini univerzalno ljepilo u traci je izdržljivo i dugotrajno. Otporno je na habanje i obezbeđuje trajno prianjanje, čime se osigurava da vaši projekti ostanu čvrsti i sigurni tokom vremena.

Bilo da ste u školi, kancelariji ili kod kuće, Milan mini univerzalno ljepilo u traci je pouzdan partner koji će vam olakšati popravke, montažu i kreativne zadatke.

Tip proizvoda Školski pribor
Tip proizvoda (školski pribor) Ljepilo
Brand Milan
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!