text.skipToContent text.skipToNavigation

Nominativ u perfektu, Ardoja OrnikID EK000238624

Nominativ u perfektu, Ardoja OrnikID: EK000238624

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
12,61 €

Nominativ u perfektu je originalno djelo Ardoje Ornik, stručne suradnice – školske pedagoginje, koja nije posve nepoznata čitateljima peda...  Saznaj više

Dostavljamo već od 30.04.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Nominativ u perfektu je originalno djelo Ardoje Ornik, stručne suradnice – školske pedagoginje, koja nije posve nepoznata čitateljima pedagoške periodike. Ovaj je put pod neobičan šešir Nominativa u perfektu smjestila zanimljive glave. Tako primjerice saznajemo što znači Biti mlađi od vršnjaka, kakav je Život između jackpota i bankrota, kako je to kad te Umlate nježno, a što podrazumijeva Pojam o uličnoj školi.

Obrađene teme iz školskog života neće biti bliske samo onima koji se nalaze u tom području profesionalnog rada (pedagozi, stručni suradnici, nastavnici...), već i onima koji o njima nerijetko promišljaju (studenti, učenici...), jer, srećom, među nama nema onih bez škole, a nerijetki su i nadalje s njom povezani kroz svoje potomke ili pomladak ovoga društva (roditelji...).

Knjiga Nominativ u perfektu ne govori ni o padežima niti o glagolskim vremenima, ali se njima naravno koristi kao dijelom jezične strukture. Ona je svojevrstan kolaž misli o problemima s kojima se autorica susretala tijekom svog dugogodišnjeg rada. Pretpostavljamo da će vam moć imaginacije omogućiti čitanje i između redova, jer među njima je dovoljno prostora za istovremeno nastajanje i vaše knjige.

Istaknuli bismo još, osim autoričina zanimljiva stila pisanja, praktičan format knjige koji omogućuje njezino korištenje na raznim mjestima, primjerice u dugim redovima ispred pekarnica, u nešto kraćim za plaćanje računa, na tramvajskim stajalištima, pa i u njima ako dobijete mjesto za sjedenje, u restoranima dok čekate jelo à la carte ili dok čekate prijatelja...

Knjiga će vas zaintrigirati svojom originalnošću, iskrenošću i lucidnim igrama riječi. Preporučujemo je svima onima koji su svoju profesiju pronašli u školstvu, ali i onima koji tek promišljaju o njemu.

Dimenzije 14 x 20,5
Godina izdanja 2012 god.
Broj stranica 156
Uvez Meki uvez
Nakladnik Element
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!