text.skipToContent text.skipToNavigation

Postupci rješavanja zadataka iz Osnova elektrotehnike, 1. dio, za nastavnike, Ivan Felja, Armin PavićID EK000238625

Postupci rješavanja zadataka iz Osnova elektrotehnike, 1. dio, za nastavnike, Ivan Felja, Armin PavićID: EK000238625

Cijena
58,00 kn
U udžbeničkom dodatku Osnove Elektrotehnike 1, zadaci za vježbu su dani postupci rješavanja svih zadataka za vježbu navedenih iza pojedinih poglavlja u udžbeniku. Da bi se pak nastavnicima proširio...  Saznaj više

Dostavljamo već od 16.12.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

U udžbeničkom dodatku Osnove Elektrotehnike 1, zadaci za vježbu su dani postupci rješavanja svih zadataka za vježbu navedenih iza pojedinih poglavlja u udžbeniku. Da bi se pak nastavnicima proširio fond zadataka za formiranje domaćih i školskih zadaća, u istom je udžbeničkom dodatku uz svako poglavlje dodan skup pripadnih zadataka za koje su dana samo rješenja, ali ne i postupci rješavanja.

Ovaj priručnik predstavlja proširenje udžbeničkog dodatka te sadrži postupke rješavanja zadataka za samostalno rješavanje za koje su u udžbeničkom dodatku dana samo konačna rješenja.

Zadatke nastavnik bira prema svom nahođenju i željenoj namjeni, a oni su u okviru svake teme stupnjevani prema težini, od lakših prema težima, koji su pak namijenjeni poduzetnijim učenicima te pripremi za natjecanja.

Dimenzije 17 x 24
Godina izdanja 2006 god.
Broj stranica 104
Uvez Meki uvez
Nakladnik Element