text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Priručnik za nastavnike uz udžbenik i zbirku zadataka Matematika 1, za 1. razred gimnazije, Branimir Dakić, Neven ElezovićIDEK000238686
Cijena
58,00  kn
Ovaj je Priručnik namijenjen nastavnicima matematike koji u svojem radu koriste udžbenički komplet (1. dio, 2. dio) Branimira Dakića i Nevena Elezovića za 1. razred gimnazija. Radi ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 14.07.2020

Ovaj je Priručnik namijenjen nastavnicima matematike koji u svojem radu koriste udžbenički komplet (1. dio, 2. dio) Branimira Dakića i Nevena Elezovića za 1. razred gimnazija.

Radi lakšeg snalaženja ovaj je priručnik pisan tako da prati cjeline u udžbeniku. Za svaku cjelinu dana je kraća uputa o svrsi o kojoj će u nastavku biti više riječi.

Raspored grade, tzv. plan rada, na početku Priručnika, naš je prijedlog. U pojedinom stupcu naveden je broj sati predviđen za svaku manju cjelinu. Stupci se odnose na programe koji pokrivaju udžbenik i ovaj Priručnik: opću (plus jezičnu i klasičnu) gimnaziju te prirodoslovnomatematičku gimnaziju (u tom poretku). Sigurno je da će se tu i tamo pojaviti odstupanja uzrokovana raznim razlozima, od potrebe da se detaljnije obrade važni dijelovi gradiva ako su predznanje i prosječne matematičke sposobnosti upitne, preko gubitka određenog broja sati, nebitno iz kojih razloga, pa sve do rasporeda blagdana i školskih praznika. Satnice su usklađene s udžbenikom i pretpostavlja se da je uz njezino pridržavanje čitav program moguće realizirati u cjelini.

Nakladnik Element
Uvez Meki uvez
Broj stranica 138
Godina izdanja 2006 god.
Dimenzije 17 x 24