text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje hladnjak NRK612SYW4 ROID EK000388177

Gorenje hladnjak NRK612SYW4 ROID: EK000388177

Testiran uređaj, oštećena ambalaža ili oštećen uređaj. Detaljan opis pronađite u opisu artikla.

Cijena
3.999,99 kn
Gorenje hladnjak NRK612SYW4 NAPOMENA: UREĐAJ IMA OŠTEĆENJE NA GORNJIM VRATIMA ( VIDLJIVO NA SLICI). NE UTJEČE NA FUNKCIONALNOST UREĐAJA. DOLAZI U IMPROVIZIRANOM PAKIRANJU.&...  Saznaj više

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gorenje hladnjak NRK612SYW4

NAPOMENA: UREĐAJ IMA OŠTEĆENJE NA GORNJIM VRATIMA ( VIDLJIVO NA SLICI). NE UTJEČE NA FUNKCIONALNOST UREĐAJA. DOLAZI U IMPROVIZIRANOM PAKIRANJU. 

A++, Dizajn/Boja: Bijela, Otvaranje vrata Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata, Materijal vrata Metalna vrata, Obujam rashladnog dijela: bruto/neto 231 / 222 l, Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto 98 / 85 l, Karakteristike; NO FROSTplus, ION air Multi flow 360, Adaptech, Ladica za povrće sa kontrolom vlažnosti, FreshZone ladica, XXL SpaceBox ladica, LED osvjetljenje, Supercool brzo hlađenje, LED zaslon, Polica za boce, Slot in, SpaceBox - velika ladica za zamrzavanje (38 l), Broj staklenih polica: 6, FreshZone ladica, Dimenzije aparata (VxŠxD) 185 × 60 × 64 cm

_products/features/icon - CrispZone ladica s HumidityControl

CrispZone ladica s HumidityControl

Svježe voće i povrće, bez drame
CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
 
_products/features/icon - FreshZone

FreshZone

Svježe meso i riba, bez drame
Ova ladica je idealna za čuvanje mesa, ribe i morskih plodova. Temperatura je nešto niža u odnosu na ostale dijelove hladnjaka, što značajno doprinosi produženoj svježini namirnica.
 

IonAir i MultiFlow 360°

Bez drame s neugodnim mirisima
Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distribuira ionizirani zrak kroz 14 ventilacijskih otvora i održava ravnomjernu temperaturu na svakoj polici hladnjaka. Zrak obogaćen negativno nabijenim ionima uklanja neugodne mirise u hladnjaku te imitira prirodnu mikroklimu kako bi stvorio idealno okruženje za pohranu svježih namirnica.
 

LEDLight

Dobro pozicionirano i učinkovito
LED svjetlo u hladnjaku omogućava odlično osvjetljenje i bolju preglednost sadržaja hladnjaka. LED osvjetljenje je trajnije i energetski učinkovitije od standardnog osvjetljenja.
 

NoFrost Plus

Bez odleđivanja, bez drame
Jedan od najboljih sustava hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivaču, sprječava nakupljanje leda i inja kako bi se održao nizak stupanj potrošnje električne energije. Kao rezultat, optimizirana je iskorištenost prostora, a odleđivanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno. Paketi i komadići zaleđene hrane više se neće lijepiti jedan za drugi, što će pomoći da zamrzivač bude uredan i čist.
 

PullOut police

Jednostavno do namirnica
Police s izvlačenjem omogućavaju brži i lakši pristup hrani koja je smještena u stražnjem dijelu hladnjaka. Police su izrađene od kaljenog stakla te su izuzetno izdržljive i imaju nosivost do 22 kg namirnica.
 

SimpleSlide police u vratima

Za visoke i niske boce
Police u vratima hladnjaka podesive su po visini i mogu se, prema potrebi, vrlo lagano pomicati gore ili dolje. Pogodne su za pohranjivanje hrane različitih oblika i veličina, a njihova nosivost iznosi 5 kg.

SimplicityControl

Bez drame prilikom upravljanja
Centralni osvijetljeni gumb nudi korisniku izuzetno olakšano korištenje. Samo funkcije koje se koriste su vidljive, što uređaju daje elegantan i uglađen izgled.
 

XXL SpaceBox ladica

Dovoljno prostora za cijelu puricu
Ova ladica zamrzivačkog dijela najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.
Jamstvo 5 god
Energetska klasa A++
Tip proizvoda Hladnjaci
Brand Gorenje
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Način hlađenja No Frost