text.skipToContent text.skipToNavigation

Remington šišač HC7110ID EK000251390

Remington šišač HC7110ID: EK000251390

Cijena
299,99 kn
AcuAngle oštrice  SlideSelect podesivi nastavci Oštrice od nehrđajućeg čelika  Oštrice zaobljenog vrha 2 prilagodljiva češlja – 1- 44 mm  Četkica za čišćenje  Bočica ulja  Saznaj više

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

HC7110

Mi znamo koliko je važno da uvijek izgledate elegantno i dobro njegovano, a to je upravo ono što ćete dobiti s našim Pro Power Precision Steel šišačem koji vam daje željenu dužinu šišanja u tren oka. Ovaj pametni šišač koristi naprednu geometriju oštrica koja je napravljena kako bi maksimalno pojačala učinkovitost šišanja za uredno podrezivanje, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate u vlastitom domu.
Objedinjujući svoj Pro Power motor za dvostruku učinkovitost šišanja* i AccuAngle oštrice s kutom od 42 stupnja za oštrije podrezivanje, možete se osjećati samouvjereno svaki put kada u ruke uzmete šišač Pro Power Precision Steel. Inovativni SlideSelect podesivi nastavci omogućuju vam precizno oblikovanje vašeg izgleda, bilo da je riječ o faded beard izgledu ili uređenoj kratkoj bradi, vi možete odabrati postavke za duljine skraćivanja od 1 - 44 mm kako biste bili sigurni da ćete uvijek izgledati elegantno.
Nikada se nećete morati brinuti da će vas prekinuti na pola puta tijekom oblikovanja jer Precision Steel radi bežično do 40 minuta, no ako biste radije ostali povezani, dostupna je i opcija korištenja s električnim kablom. Štoviše, kabel se može izvaditi iz uređaja uslijed čega se šišač jednostavno pohranjuje i prenosi, ako je potrebno, a dolazi s uljem i četkom za čišćenje kako bi oštrice bile u vrhunskom stanju.

PRO POWER MOTOR PRUŽA DVOSTRUKU IZVEDBU ŠIŠANJA*

Dvostruka izvedba šišanja* znači da se svake sekunde podreže više kose, a s izborom dužina od 1 - 44 mm, možete se uvijek osjećati samopouzdano i izgledati elegantno.

NAPREDNA GEOMETRIJA OŠTRICA 

Pro Power motor je napravljen kako bi neprekidno pojačavao učinkovitosti šišanja za uredno podrezivanje kose*, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate u vlastitom domu. 

INFORMACIJE O PROIZVODU
 • Napredna geometrija oštrica
 • AcuAngle oštrice 
 • SlideSelect podesivi nastavci s automatskim blokiranjem 
 • Oštrice od nehrđajućeg čelika 
 • Rad s el. kablom/bežično s do 40 minuta rada 
 • Vrijeme punjenja: 14 - 16 sati 
 • Oštrice zaobljenog vrha
 • 2 prilagodljiva češlja – 1- 44 mm 
 • LED lampica indikator punjenja 
 • Četkica za čišćenje 
 • Bočica ulja
  
*U USPOREDBI SA STANDARDNIM REMINGTON ŠIŠAČEM ZA KOSU
Akcija NjegaTijela3
Tip proizvoda Aparati za šišanje
Jamstvo 5 god
Brand Remington