text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Remington četka za čišćenje lica FC1000IDEK000251451
Cijena
589,99  kn
Pripremite se pokazati prirodno sjajnu i prekrasno čistu kožu uz Remington REVEAL četku za čišćenje lica. Ovaj napredni alat za njegu koristi pametnu tehnologiju čišćenja kak...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 04.06.2020

Pripremite se pokazati prirodno sjajnu i prekrasno čistu kožu uz Remington REVEAL četku za čišćenje lica. Ovaj napredni alat za njegu koristi pametnu tehnologiju čišćenja kako bi udahnuo novi život Vašoj koži, pružajući joj zdravi, prekrasni izgled i sjaj.

Remington REVEAL četka za čišćenje lica je tankog dizajna te ju je lako držati i njome upravljati. Glava četke koristi dvije aktivnosti - tehnologiju vibracije i rotacije kako bi optimizirala proces čišćenja. K tome, ovaj uređaj za njegu ima i 1-minutni tajmer, koji nježno pulsira svakih 20 sekundi kako bi označio prelazak na drugi dio lica i omogućio temeljito čišćenje kože. S tri brzine rada možete odabrati Vašu omiljenu postavku kako biste u svakom trenutku mogli imati potpunu kontrolu.

I ne samo to, nakon samo jednog punjenja ovaj uređaj možete koristiti do 30 puta. Možete ga koristiti tijekom tuširanja i isprati pod mlazom vode, pa korištenje i održavanje Vaše četke za čišćenje ne može biti jednostavnije.

Ova inovacija u čišćenju kože koristi se super jednostavno i pomoći će Vam da svakoga dana istaknete svoje najbolje lice.

LICEM NAPRIJED

Ovaj pametan uređaj za njegu koristi naprednu tehnologiju za čišćenje* s akcijom dubokog čišćenja za temeljito čišćenje kože i nježno odstranjivanje nečistoća zarobljenih u porama. Uz to što učinkovito čisti kožu, pomaže i u apsorpciji proizvoda za njegu kože te njihovom što boljem djelovanju.

LJEPOTA PO MJERI

U kompletu je izbor od tri četkice; četkica normal, koja je savršena za svakodnevno duboko čišćenje, je nezaobilazni alat u njezi kože. Sensitive četkica je idealna za osjetljivu kožu i nježno svakodnevno čišćenje. I na kraju, tu je i nastavak za masažu, koji je najbolji za duboko čišćenje i revitalizaciju umorne kože bez sjaja.

INFORMACIJE O PROIZVODU
 • Uključuje 3 glave s četkicama:
  • Normal: ispunjena s 99,9% antimikrobnim proizvodom za zaštitu
  • Sensitive: ispunjena s 99,9% antimikrobnim proizvodom za zaštitu
  • Massage
 • Odstranjuje nečistoću zarobljenu u porama koja onemogućava pravilnu apsorpciju i djelovanje proizvoda za njegu lica
 • Napredno čišćenje** za otkrivanje prirodno prekrasne kože
 • Četkica je dvostruko aktivna - rotira i vibrira
 • Jednominutni tajmer nježno pulsira svakih 20 sekundi kako bi čišćenje bilo što temeljitije
 • 3 brzine čišćenja
 • LED lampice oko četkice nježno osvjetljavaju kožu tijekom čišćenja
 • Do 30 korištenja s jednim punjenjem
 • Može se koristiti pod tušem & isprati pod mlazom vode
Brand Remington
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Aparati za njegu kože