text.skipToContent text.skipToNavigation

Remington uvijač za kosu CI91X1IDEK000251384

Cijena
449,99 kn
CI91X1 Kada vaša frizura mora slijediti vaš životni stil, tada je tu novi PROluxe uređaj za uvijanje kose. Ovaj uređaj visokih performansi s promjerom cijevi za uv...

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.05.2021

CI91X1

Kada vaša frizura mora slijediti vaš životni stil, tada je tu novi PROluxe uređaj za uvijanje kose. Ovaj uređaj visokih performansi s promjerom cijevi za uvijanje od 25 do 38 mm upotpunjen je OPTIheat tehnologijom te vam pomaže u stvaranju razbarušenih uvojaka kao iz salona, koji traju cijeli dan.

Kućište ovog uređaja presvučeno je jedinstvenim slojem grip-tech, koji stvara lagani otpor i trenje, s ciljem sprečavanja čupanja i povlačenja kose. Ovaj protuklizni sloj je savršen za oblikovanje, posebno za one koje se bore u oblikovanju jednakih uvojaka.

Koristeći posebnu PRO+ postavku, temperatura uređaja se automatski postavlja na odgovornih 185°C. To znači da možete češće uvijati kosu bez grižnje savjesti, i uživati u kosi zdravog izgleda i frizuri koja traje cijeli dan.

10 POSTAVKI TEMPERATURE RADA

Uključili smo integrirani digitalni display kako bismo vam pokazali temperaturu rada na vašem uređaju. Postoji 10 postavki temperature rada između 120°C i 210°C, kako biste se mogli prilagoditi kreiranju željene frizure.

CIJEV PROMJERA 25 - 38 MM

Ovaj uređaj za uvijanje kose visokih performansi ima promjer 25 - 38 mm i omogućuje vam kreiranje profesionalno uređene frizure s uvojcima koja traje cijeli dan.

INFORMACIJE O PROIZVODU
  • Inteligentna OPTIHeat tehnologija pruža toplinu gdje je potrebna
  • Rezultati kao iz salona koji traju cijeli dan
  • Promjer cijevi 25-38mm za kreiranje voluminoznih valova i uvojaka
  • Grip tech sloj za oblikovanje kose bez stresa i ispadanja iz ruke
  • Integrirani digitalni display, 120°C - 210°C
  • Pro+ postavka na 185°C za zdravije oblikovanje
    
Brand Remington
Jamstvo 5 god
Tip proizvoda Uvijači za kosu