text.skipToContent text.skipToNavigation

Amica štednjak 58CE2.30P(W)IDEK000325769

2.449,99 kn
Cijena
2.204,99 kn

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 20.04.2021

Pri kupnji Amica pećnice, štednjaka ili ploče za kuhanje dobivate 2+3 godine garancije na proizvod. Nakon kupnje, izvršite online registraciju nahttps://amica-group.hr/5yearwarranty/#/product-registration/step-1 . Na vašu e-mail adresu stići će potvrda o 2 godine redovne + 3 godine dodatne garancije.
Akcija vrijedi na proizvode kupljene od 01.01.2021. do 31.12.2021. Za sva dodatna pitanja kontaktirati Amica kontakt centar na 01/6382-664.
Amica štednjak 58CE2.30P(W) Amica štednjak 50 cm; električna pećnica sa 8 funkcija; Dodaci: električni Grill (2000 W); sigurnosni ventil za plamen; broj stakala na vratima 3; recepti na vratima broj plehova 1; side racks; ventilator, ukupna snaga pećnice: 8,7kW Ploča za kuhanje: ukupna snaga 5,8 kW, 4 zone za kuhanje, Kapacitet pećnice 62 l; Energetski razred: A; Dimenzije: 85x50x60 cm;

Parno čišćenje

Parno čišćenje

Zahvaljujući iznimno glatkoj strukturi glazure, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Jednostavno naliti pola litre vode u posudu za pečenje, staviti u pećnicu, postaviti temperaturu na 50 ° C u uobičajenom načinu rada te vrijeme do 30 minuta. Alternativno, uliti vodu i aktivirati funkciju čišćenja na zaslonu. Nakon što para prodre i omekša prljave dijelove stjenke pećnice, možete ju obrisati vlažnom krpom ili spužvom kako biste dobili sjajnu čistu površinu.

HeatControl (Kontrola topline)

HeatControl (Kontrola topline)

Funkcija vas obavještava je li zona vruća nakon uklanjanja lonca s ploče za kuhanje. Za temperature iznad 60 °C ,na ploči zaslona pojavljuje se slovo 'H'. Između 45 °C i 60 °C pojavljuje se slovo 'h'. Učinite vašu kuhinju sigurnijom!

Recepti na vratima

Recepti na vratima

S Amica štednjacima, od sada nadalje ne morate listati kuharice u potrazi za uputama kako o pripremi Vašeg jela. U unutrašnjosti vrata pećnice nalazi se praktičan vodič s prijedlozima vezanim uz temperaturu kuhanja i vrijeme potrebno za pripremu Vašeg jela. Praktičnost nadohvat. To se zove kuhanjem!

Brzo preliminarno zagrijavanje

Brzo preliminarno zagrijavanje

Stalno se žurite i nikada nemate vremena? Ova funkcija omogućuje brzo zagrijavanje pećnice na željenu temperaturu. Aktivacijom prstena i donjeg grijača ili super roštilja s ventilatorom, ova značajka koristi punu snagu za brzo zagrijavanje pećnice. Pećnica se može uključiti prije stavljanja jela u istu i možete biti sigurni da ćete sve stići na vrijeme!

Odmrzavanje

Odmrzavanje

Žudite za ukusnim mesnim okruglicama. Prvo ih morate odmrznuti. Nema problema! Stavite ih u pećnicu i aktivirajte funkciju odmrzavanja. Mesne okruglice su gotove za čas te možete uživati u njihovom nezaboravnom okusu.

Sustav vrata jednostavan za čišćenje

Sustav vrata jednostavan za čišćenje

Sasvim sigurno znate koliko je teško očistiti vrata pećnice i ploče, a osobito njihove rubove i kutove. Vrata Amica pećnica opremljena su posebnim kvačicama koje omogućuju brzo i jednostavno uklanjanje. Vrata možete ukloniti pomoću kvačica i sigurno ih očistiti. Osim toga, na ovaj ćete način lakše doći do unutrašnjosti pećnice.

Razred energetske učinkovitosti A

Razred energetske učinkovitosti A

Kućanski uređaji se sada isporučuju s razredom učinkovitosti A. Ovo podrazumijeva nižu potrošnju energije.

Tip štednjaka Staklokeramika
Širina 50 cm
Energetska klasa A
Brand Amica
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Štednjaci