text.skipToContent text.skipToNavigation
Qzen klima Start Inverter Plus 3.5 kWIDEK000306973

2.599,00 kn
Cijena
2.399,00 kn
Qzen klima Start Inverter Plus 3,5 kW | Učinak hlađenja 3,5 kW | Učinak grijanja 3,8 kW | Namjena za prostor od 25 do 35 m2 | Energetska učinkovitost A++ | Wifi modul na poklon |

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 01.02.2021

Qzen klima Start Inverter Plus 3.5 kW

 

Set unutarnja i vanjska jedinica namijenjen za hlađenje i grijanje prostorije od 26 do 36 m2

 

  Učin hlađenja (kW) 3,5

 Učin grijanja (kW) 3,8

    Energetski razred A++

 Veličina prostora (m2) 25 - 35

 

 

Klima uređaj Qzen Start Inverter Plus 3.5 kW predstavlja idealno rješenje ako želite štedljiv uređaj s modernim tehnologijama i dodatnim funkcijama, ali po prihvatljivoj cijeni. Ovi odlični uređaji nalaze se u energetskom razredu A++ i zahvaljujući ekološki prihvatljivijem rashladnom mediju R32 osiguravaju još veću uštedu, efikasnost i naravno manje štetan utjecaj na okolinu. Dodatno, potrošnja za vrijeme mirovanja je smanjena na samo 1W.

Uz to što će s lakoćom rashladiti željenu prostoriju, ovaj klima uređaj može vam poslužiti i u funkcijama poput ventilacije, odvlaživanja i naravno grijanja. Pogotovo u prijelaznim razdobljima kada temperature drastično variraju, idealno rješenje je poslužiti se klima uređajem za kratkotrajno grijanje prostorija. Kako bi se ugodno osjećali u prostoriji i ne bi došlo do alergijskih reakcija na prašinu, pelud i ostale alergene, potrebna je i filtracija zraka, koju ovaj uređaj nudi pomoću dvostruke filtracije i funkcije samočišćenja. Dodatnu pogodnost nudi vam perivi filtar prašine, pa uvijek možete biti sigurni da ispravno funkcionira i čuva vaše zdravlje.

Na površini ovaj uređaj krasi jednostavan, elegantan i moderan dizajn, ali se ispod skriva puno više. Zahvaljujući mikroprocesorskim reguliranjem rada i brojnim tehnologijama, ovaj uređaj radi potpuno automatski. Upravljanje je iznimno jednostavno putem I Remote daljinskog upravljača, a kako je uređaj „wifi ready“, posjeduje i priključak za dodatni WiFi modul. Na ovaj način upravljati možete i putem vašeg omiljenog pametnog uređaja.

Od brojnih tehnologija koje posjeduje, sljedeće se ističu kao najpogodnije i najkorištenije: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Slijedi me, Noćni način rada, Automatsko horizontalno ljuljanje lamela ispuha zraka i Auto restart. Zahvaljujući njima zaboravit ćete da je klima uređaj uopće tu.

Zahvaljujući napretku tehnologije i ulaganjima koje je Qzen uložio u razvoj što boljeg uređaja, klima uređaji ove serije dolaze s pozlaćenim lamelama isparivača i kondenzatora. One učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Također, uređaj sam detektira moguće curenje rashladnog sredstva i o tome vas automatski obavještava. Isto vrijedi za moguće greške u radu vašeg klima uređaja.

Nije ni čudo da se Qzen Start Inverter Plus 3.5 kW, zahvaljujući navedenim karakteristikama i tehnologijama, pozicionirao kao „Best Value“ klima uređaj na tržištu.

 

 
 
Tehničke karakteristike
 
Wi-fi: Wi-fi ready
Radna tvar: R32
Raspon rashladnog učina (kW): 1,1 - 4,2
SEER / Energetski razred HL: 6,1 / A++
God. potrošnja hlađenje (kWh): 211
Raspon učina grijanja (kW): 1,1 - 4,2
SCOP / Energetski razred GR: 4,0 / A+
God. potrošnja grijanje (kWh): 945
Razina buke - hlađenje UJ (dBA): 25/41
Razina buke - grijanje UJ (dBA): 25/41
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm: 285×805×194
Težina unut. jed. (Kg): 7.6
Promjer cijevi - tekuć. (mm/"): 6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/"): 9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m): 25
Maksimalna vis. razlika (m): 10
Napon priključka: 230 V / 50 Hz
Jamstvo: 24 mjeseca
Težina vanj. jed. (Kg): 23.2
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm: 495×720×270
Razina buke vanjske jed. (dBA): 56
 
 
 

VAŽNA NAPOMENA!

Naveden rok za montažu prilagođava se prema trenutnoj situaciji ograničenog kretanja radi pandemija koronavirusa.

Svi kupci koji odaberu  klimu uređaj i uslugu montaže, klima će biti isporučena u navedenom terminu isporuke a sama montaža će biti izvršena prema trenutnoj situaciji na lokaciji kupca odnosno lokaciji montaže.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju

Vaš Ekupi

Montaža uređaja – 1399 kn!Za klime Mitsubishi, Toshiba, Hyundai, Qzen montaža će vam biti ponuđena kao opcija prilikom stavljanja artikla u košaricu! Instalacija klima uređaja do 5,5 kW uključuje instalacije do 3 metra udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice, jedan proboj zida između unutarnje i vanjske jedinice, postavljanje vanjske jedinice na visini do 6 metara, puštanje u pogon i edukaciju korisnika. U cijenu montaže su uključeni pocinčani nosači vanjske jedinice. Proboj zida se odnosi na zidove do 30cm debljine (za deblje zidove se vrši nadoplata u dogovoru sa monterom na licu mjesta). Uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu.
• Za visine preko 6 metara koristi se auto dizalica koja se naplaćuje po satu 300,00kn+pdv
• Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal po metru 120,00kn + pdv
• Montaža klima uređaja od strane ovlaštenog servisa je bitna i jer je to preduvjet ostvarenja jamstva.
*Ukoliko se radi o montaži na otocima, molimo da nas obavezno kontaktirate prije kupnje jer usluga montaže možda neće biti dostupna za navedenu lokaciju ili neće biti moguća u navedenom roku! Stvarne troškovi trajekta, mostarine kupac dodatno plaća prilikom dolaska montera!
*Montažu je moguće ISKLJUČIVO naručiti za kupljene klima uređaje na Ekupi d.o.o.
Energetski razred hlađenja A++
Energetski razred grijanja A+
Namjena klima prema prostoru od 26 do 35 m2
Tip jedinice Set (unutarnja + vanjska)
Tip unutarnje jedinice Zidna jedinica
Učinak hlađenja 3.5 kW
Učinak grijanja 3.8 kW
Brand Qzen
Jamstvo 2 god
Boja Bijela