text.skipToContent text.skipToNavigation

VIVAX COOL, klima ur., ACP-09CH25AERI SILVER R32 - inv., 2.93kWID EK000383579

VIVAX COOL, klima ur., ACP-09CH25AERI SILVER R32 - inv., 2.93kWID: EK000383579

Cijena
4.249,99 kn
VIVAX COOL, klima ur., ACP-09CH25AERI SILVER R32 - inv., 2.93kW Učinak hlađenja 2,6 kW Učinak grijanja 2,93 kW Namjena za prostor od 5 do 25 m2 Energetska učinkovitost grijanja A+, hlađenja A++ Ionizator, Bio filter  Saznaj više

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

5 godina tvorničkog jamstva

5 godina VIVAX jamstva

Jamstvo na VIVAX klima uređaje je 60 mjeseci uz obavezno postavljanje i obavezan godišnji servis od strane ovlaštenog servisa. Vjerujemo u kvalitetu VIVAX klima uređaja i jamčimo za njihovu ispravnost čak 5 godina. Riječ je o redovnom jamstvu na VIVAX uređaje te nakon kupnje nije potrebno dodatna registracija uređaja kako bi se jamstvo ostvarilo.

Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. R design serija predstavlja najbolji omjer uloženog i dobivenog na cijelom tržištu klima uređaja. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. Unutarnja jedinica ima bio filter i ionizator što je čini iznimno pogodnima za osobe osjetljive na nečistoću zraka dok vanjska ima grijače kompresora i kondenzatora čineći je iznimno učinkovitom u modu grijanja. Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju. Želite li u svakom trenutku kontrolirati Vaš klima uređaj dostupan je u paketu WiFi modul kojim možete proširiti funkcije ovog uređaja. Osim paljenja i gašenja preko mobilne aplikacije postavite timer, saznajte u kojem modu radi i dijagnosticirajte potencijalni kvar.
Tip proizvoda Klime za dom
Boja Srebrna
Jamstvo 5 god
Brand Vivax
Učinak grijanja 2.93 kW
Učinak hlađenja 2.6 kW
Tip unutarnje jedinice Zidna jedinica
Tip jedinice Set (unutarnja + vanjska)
Namjena klima prema prostoru od 5 do 25 m2