text.skipToContent text.skipToNavigation

Singer šivaća mašina Start 1306ID EK000321822

Singer šivaća mašina Start 1306ID: EK000321822

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
212,22 €

1.598,97 kn

PREKO 165 GODINA SAMO NAJBOLJE ZA VAS Događaj Singera, seže u davnu godinu 1850. Sve je započelo s poduzetnim Isaac...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PREKO 165 GODINA SAMO NAJBOLJE ZA VAS

Događaj Singera, seže u davnu godinu 1850. Sve je započelo s poduzetnim Isaac Merritt Singerom, koji je prerađivao postojeće šivaće strojeve, dograđivao i poboljšavao njihovo djelovanje i upotrebljivost. Pod teškim radom i velikim troškovima, je konačno završio svoj izum, prvu praktičnu šivaću napravu. Već u prvoj godini, po njegovom iznenađenju, je Isaac Merritt Singer osnovao svoju firmu I.M.Singer & Company. Slijedila je prodaja Singerovih proizvoda po cijelome svijetu i u dvije godine, je proizvođač Singer, postao vodeći distributer šivaćih strojeva u Americi. Prvi šivaći stroj je bio prodan, za tada nevjerojatnih 100$. Slijedio je brz uspon Singerovih proizvoda i prepoznatljivosti po čitavom svijetu. Godine 1855, Singer postaje najveći proizvođač šivačih strojeva na svijetu, svoju prodaju seli na stari kontinent, u Francusku i tako tada postaje prva međunarodna tvornica, u isteku godine, preuzima prvu nagradu na međunarodnom sajmu u Parizu. Kroz godine i desetljeća, Singerov glas, samo će strmo rasti i kroz godine pridobiva glasove, kao prva, najbolje prodavana i najbolje pouzdano ime, šivačih strojeva i to drži, još i danas…

Počnite šivati uz pravi šivaći stroj. Naučiti šivati je zabavno i lako uz šivaći stroj SINGER® START 1306. Ovaj stroj pruža Vam osnovne značajke koje su vam potrebne za početno i napredno šivanje. Iznenadit će te se što sve možete sašiti na ovom jednostavnom i voljenom stroju.
Započnite šivanje uz nevjerojatnu Singer Start 1306 šivaću mašinu, savršenu za početnike i rekreativce! Ovaj šivaći stroj nudi vam niz izvrsno praktičnih značajki, s osnovnim i dekorativnim šavovima. Stroj je dizajniran da bude nevjerojatno izdržljiv, s čvrstom metalnom konstrukcijom za teške uvjete rada koji podržava vaše majstorske kreacije! Moći ćete postaviti različite materijale (čak i više slojeva deblje tkanine) ispod stopice i učiniti vaše šavove profesionalnim.

6 UGRAĐENIH ŠAVOVA - uključujući 4 osnovna, ukrasni šav i 1 za rupice za gumbe
12 FUNKCIJA ŠAVOVA
AUTOMATSKA IZRADA RUPICA ZA GUMBE U 4 KORAKA
ČVRSTA METALNA KONSTRUKCIJA - Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje.
JEDNOSTAVAN ODABIR ŠAVOVA, U JEDNOM KORAKU!
LAK ODABIR BODA
REZAČ KONCA
3 SNAP-ON PRITISNE STOPICE
IZNIMNO VISOKO PODIZANJE PRITISNE STOPICE
UMETANJE DONJEG KONCA S PREDNJE STRANE MAŠINE
AUTOMATSKO NAMOTAVANJE KONCA NA KALEM
ŠIVANJE UNATRAG
SLOBODNA RUKA SA SPREMNIKOM - ‘Slobodna ruka’ omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima. Ugrađeni spremnik osigurava lak pristup uključenom priboru.
UGRAĐEN DIO ZA POHRANU DODATNOG PRIBORA
LED SVJETLO

UKLJUČENI PRIBOR:
Višenamjenska stopica
Stopica za patentni zatvarač
Stopica za šivanje rupa za gumbe
Stopica za šivanje gumba
Pakiranje igala
Špulice klasa 15
Podmetač za dodatni konac na mašini
Odvijač
Četkica za čišćenje/paralica
Rezervne špule
Tip proizvoda Šivaća mašina
Brand Singer
Jamstvo 2 god
Broj funkcija šavova 12