text.skipToContent text.skipToNavigation

RUSSELL HOBBS aparat za kavu 22620-56ID EK000251510

RUSSELL HOBBS aparat za kavu 22620-56ID: EK000251510

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
349,99 kn
Cijena
329,99 kn
Snaga (W): 1000 W Kapacitet spremnika za vodu: 1,25 L Tajmer za odgodu kuhanja do 24 h Funkcija za prekid rada i točenje kave  Saznaj više

Dostavljamo već od 05.07.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

RUSSELL HOBBS aparat za kavu TEXTURES PLUS 22620-56.

Textures Plus aparat za kavu


Inovativni Textures Plus Black aparat za kavu objedinjuje vrhunske karakteristike i fantastičan dizajn i savršen je za ljubitelje kave koji traže funkcionalan i elegantan aparat. S jedinstvenom, ugrađenom tehnologijom mlaznica za raspršivanje vode možete uživati u bogatijem okusu kave a vaš filter će imati manje otpada. Ova inovativna tehnologija raspršuje vodu po svim zrncima kave - ne samo po sredini filtera - kako bi se iskoristila cijela doza kave. S obzirom da se iskoristi cijela doza kave, možete uživati u kavi bogatijeg okusa s manje otpada u filteru. Neovisno o tome volite li više jače ili nježnije arome, Textures plus Black aparat priprema izvrsnu kavu, baš po vašem ukusu.

Bilo da pripremate kavu za sebe ili obitelj i prijatelje, bilo da je kava vaš omiljeni napitak za razbuđivanje, ili ju više volite nakon večere, Textures Plus Black aparat za kavu ima kapacitet za do 10 šalica. Kako ima grijano podnožje, možete skuhati više kave, popiti je odmah ili ostaviti za kasnije. Dobro pristaje u svaku kuhinju jer ima atraktivno crno kućište od matiranih dijelova i elemenata u visokom sjaju, s kromiranim detaljima, što ovom funkcionalnom aparatu za kavu daje vrhunski osjećaj kvalitete.


Sve karakteristike

Napredna tehnologija distribucije vode

Napredna tehnologija tuša ravnomjernije i brže prska vodu po mljevenoj kavi. Ova napredna karakteristika omogućuje rastapanje više kave i bolju ekstrakciju okusa.

  • Napredna tehnologija mlaznica za vodu za postizanje boljeg okusa kave
  • Stakleni vrč kapaciteta 1,25 l
  • 1 žličica za kavu
  • Za 10 velikih šalica kave
  • Držač filtera se može skinuti
  • Tajmer za odgodu kuhanja do 24 h
  • Funkcija za prekid rada i točenje kave
  • Indikator količine vode
Akcija Russell Hobbsmka
Tip proizvoda Aparati za filter kavu
Jamstvo 2 god
Brand Russell Hobbs