text.skipToContent text.skipToNavigation

Status aparata za vakumiranje SV2000IDEK000256384

Cijena
1.099,99 kn
Status aparat za vakumiranje SV2000.-Dugotrajno i kvalitetno vakuumsko pohranjivanje svježeg i sušenog povrća, voća i drugih namirnica.-NOVO: Jedinstven aparat na trgu sa dvobatnom vakuumskom pumpi...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 28.04.2021

Status aparat za vakumiranje SV2000.-Dugotrajno i kvalitetno vakuumsko pohranjivanje svježeg i sušenog povrća, voća i drugih namirnica.-NOVO: Jedinstven aparat na trgu sa dvobatnom vakuumskom pumpicom.-NOVO: Sa vakuumskom moći od čak -800 mbar odličan za dugotrajno pohranjivanje namirnica.-Zbog ugrađenog senzora za tekućinu, bez poteškoća vakuumira i vlažne namirnice. -Funkcija automatskog i funkcija ručnog vakuumiranja za osjetljive namirnice.-Brezbrižno vakuumiranje vlažne hrane! Senzor za tekućinu prekida djelovanje aparata dođe li do neželjene apsorpcije tekućine.-Tiho delovanje tijekom varenja.-Razvijen i izrađen u Sloveniji. -Sadržaj setaaparat za vakuumiranje i varenje STATUS SV2000-3 manjih vrećica za vakuumiranje 200 x 280 mm-3 većih vrećica za vakuumiranje 280 x 360 mm-1 uža folija u roli 200 x 1500 mm-1 šira folija u roli 280 x 1500 mm-rezač za rezanje folije-priključak za vakuumiranje svih Statusovih vakuumskih posuda, poklopaca, vrča, čepova i zatvarača-uputstva za upotrebu-MaterijalABS plastika (vanjsko kućište)-Pumpicadvobatna pumpica (samopodmazujuća - održavanje nije potrebno)-Vakuumska snagacca -800 mbar-Motor 230V AC, 50Hz-automatsko isključivanje u slučaju pregrijavanja-Maksimalan broj okretaja motora:2900 okretaja/min-Transformator 220V AC, 50Hz/24V AC 0,8A /12V AC 0,4A-Volumen pumpanja22 litara/min-Punjenjeelektronsko-Nazivna snaga i napon aparata 240 W, 230 V ACJamstvo: 24 mjeseca

Opis

Vakuumski aparat SV2000 pravi je odabir ako vam treba jak aparat za vakuumiranje koji brzo i kvalitetno pohrani suhomesnate proizvode, usjev s vrta i ostale namirnice za domaću upotrebu. Vakuumirka SV2000 uključuje poboljšane funkcije za jednostavnije vakuumsko pakiranje hrane.

 

Zašto vakuum?

Namirnice, pohranjene u vakuumu, ostanu svježe duže jer nisu u kontaktu sa zrakom, dio kojeg je i kisik koji hrani bakterije. Vakuumske vrećice su nepropusne i neškodljive za namirnice, zato će pohranjene namirnice održati izvoran okus i arome. Suhomesnati proizvodi neće se isušiti, a voće i povrće će održati vitamine i minerale. Spriječite propadanje hrane i ne odbacite trud koji ste uložili u svoje domaće proizvode!

SV2000: vakuumski aparat za zahtjevne

SV2000 ima duplu vakuumsku pumpu s volumenom pumpanja 22 litre na minutu. To znači da ćete namirnice zavakuumirati brzo i jednostavno, a senzor za tekućinu će se pobrinuti za bezbrižno vakuumiranje osjetljivih i mokrih namirnica jer će zaustaviti djelovanje aparata u slučaju neželjenog usrkavanja tekućine.

vakuumski aparat SV200 vakuumiranje svežega mesa
Vakuumski pohranjeno meso je zaštićeno od užeglosti do koje dođe zbog zamrzavanja u tankoj foliji.

Vakuumiranje jednim pritiskom na gumb 

Vakuumator je zasnovan za sasvim jednostavnu upotrebu u svakom kućanstvu. Funkciju vakuumiranja izaberete ovisno o tvrdoći i vlažnosti namirnica. Za vakuumiranje suhomesnatih proizvoda, oraščića, suhog voća te ostalih suhih i tvrdih namirnica izaberite automatsko vakuumiranje. Pritiskom na gumb »Vakuumiranje vrećice« aparat proces vakuumiranja i varenja obavi sam.

PREPORUČAMO! Pri vakuumiranju masnih suhomesnatih proizvoda preporučamo da rubove vrećice najprije zavrnete prema van, položite namirnicu u vrećicu te zatim rubove savijete natrag, tako da mjesto varenja ostane čisto.

Kako zavakuumirati osjetljivu hranu?

Za vakuumsko pohranjivanje vlažnih i osjetljivih namirnica kao što su jagode, maline, svježe meso i sl. upotrijebite funkciju ručnog vakuumiranja. Pritisnite gumb »Start« i kad primijetite da je isisanog dovoljno zraka odnosno kad se tekućina približi aparatu, zaustavite vakuumiranje pritiskom na gumb »Stop«. Aparat na kraju vrećicu i zavari.

PREPORUČAMO! Vlažne i mekane namirnice prije vakuumiranja zamrznite za 1 do 2 sata na pladnju pa ih potom umetnite u vrećice i zavakuumirajte. Tako će u potpunosti sačuvati svoj oblik, a tekućina neće ući u vakuumski kanal tijekom vakuumiranja. Ako prethodno zamrzavanje nije moguće, umetnite papirnat ubrus između namirnice i vrha vrećice. Ubrus će tijekom vakuumiranja upiti suvišnu vlagu i sokove. Pazite jedino da ubrus nije na mjestu varenja.

Vakuumsko pohranjivanje u vakuumskim posudama Status

Stroj za vakuumiranje možete koristiti i za svakodnevno pohranjivanje ostataka ručka te voća i povrća u Statusovim vakuumskim posudama. Posebice preporučamo upotrebu posuda za pohranjivanje tekućina. S posebnim priključkom povežite vakuumator i posudu te odaberite funkciju »Vakuumiranje posuda«. Namirnice ćete u posudama zavakuumirati na primjeren podtlak sa samo jednim pritiskom na gumb.

Prostor za foliju unutar vakuumskog aparata

Na želju dugogodišnjih korisnika Statusovih vakuumirki u SV2000 ugradili smo pretinac za foliju u roli i nož za rezanje folije. Za vas to znači manje briga s traženjem folije i jednostavnije određivanje dužine vrećica.

Senzor protiv pregrijavanja aparata

Vakuumirka SV2000 je namijenjena vakuumiranju većih količina namirnica odjednom. Ukoliko svejedno dođe do eventualnog pregrijavanja, vakuumski aparat će vas upozoriti s kontrolnom lampicom. U tom slučaju aparat postavite u hladniji prostor za približno sat vremena. Nakon kratkog hlađenja će normalno funkcionirati dalje.

Garancija SV2000

Vakuumski aparat SV2000 proizveden je u Sloveniji i za njega jamčimo s dvogodišnjom garancijom.

Maksimalna snaga vakumiranja 800 mbar
Brand Status
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Aparati za vakumiranje