text.skipToContent text.skipToNavigation

GEORGE FOREMAN roštilj 25850-56ID EK000401808

GEORGE FOREMAN roštilj 25850-56ID: EK000401808

799,99 kn
Cijena
639,99 kn
Čelično i plastično kućište Odvojiva unutarnja posuda za kapanje Ploča za kuhanje koja se može prati u perilici posuđa Značajka Snap-in Together za jednostavno skladištenje Izdržljiv površinski premaz s infuzijom titana Tehnologija roštilja bez dima  Saznaj više

Dostavljamo već od 08.02.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Posuda za višak masnoće

Pripremite pravo bogatstvo okusa za obitelj i prijatelje uz George Foreman grill i ne brinite o čišćenju i ribanju posuda i lonaca.Uz George Foreman grill uređaj, priprema obroka bit će brza i jednostavna. Održavanje će biti još lakše zahvaljujući posudi za višak masnoće i ostatke koji kapaju za vrijeme pečenja. Posudu je jednostavno izvući i posebno počistiti. Zahvaljujući neprianjajućem sloju, hrana se prilikom pečenja neće lijepiti tako da ćete svoj grill moći bez problema prebrisati jednim potezom. George Foreman grill uređaj je kompaktan pa će se jednostavno uklopiti u svaku kuhinju i bit će jednostavno pohraniti ga kasnije u ormarić. Po potrebi ga postavite na radnu površinu te pripremite brze obroke za vas i vašu obitelj.

Jednostavno čišćenje slika

Jednostavno čišćenje

George Foreman grill ima ploče koje su od neprianjajućeg premaza, te na kojima se meso, povrće i ostala hrana prilikom pečenja ne lijepi. Površina ploča na koje se meso, povrće ili riba ne lijepi je od neprianjajućeg materijala. Pripremajte ukusne obroke za cijelu obitelj brzo i učinkovito. Ploča će se brzo zagrijati i na taj način je i sama priprema vaših omiljenih jela skraćena. Po završetku, izdvojite posudu za masnoću i isperite. A što se grilla tiče, uzmite krpicu i jednim potezom uklonite sve što je ostalo na ploči. Pritom budite pažljivi jer nije potrebno uzimati grube krpice i ulagati veliki napor u ribanje ploče. Dovoljno je jednim potezom počistiti ostatke hrane sa površine. Zahvaljujući kompaktnošću George Foreman grilla, jednostavno pospremite grill u ormarić.

 
Neprianjajuće ploče slika

Neprianjajuće ploče

Pripremite pravo bogatstvo okusa za obitelj i prijatelje uz George Foreman grill i ne brinite o čišćenju i ribanju posuda i lonaca.George Foreman grill ima ploče koje su od neprianjajućeg premaza, te na kojima se meso, povrće i ostala hrana prilikom pečenja ne lijepi. Površina ploča na koje se meso, povrće ili riba ne lijepi je od neprianjajućeg materijala. Uživajte u zdravijim obrocima uz George Foreman. Pripremajte jela brže nego ikada! U odnosu na klasičan način pripreme jela, složit ćete se da je ovo praktičnije rješenje. Osim toga, jednostavan dizajn je ovaj grill prilagodio da se uklopi u svaku kuhinju. Priprema obroka uz pomoć George Foreman postaje jedinstveno kulinarsko iskustvo čak i onda kada se radi o pripremi jednostavnih i brzo gotovih jela.

Bezdimna tehnologija uklanja do 80 % dima*

Ploča za pečenje je napravljena kako bi odvodila vruću masnoću u posudu za kapanje koja se nalazi u podnožju, uslijed čega se masnoća hladi, uklanjajući zagaranje koje stvara dim i neugodne mirise.

 

Tip proizvoda Električni roštilji
Jamstvo 2 god
Brand George Foreman
Snaga 1350 W