text.skipToContent text.skipToNavigation
RUSSELL HOBBS kuhalo za vodu 22591-56IDEK000251419

289,99 kn
Cijena
224,99 kn
RUSSELL HOBBS kuhalo za vodu TEXTURES PLUS 22591-56. Textures Plus kuhalo spaja kvalitetne karakteristike s elegantnim dizajnom, a elementi u visokom sjaju s matiranim detaljima daju mu vrhunski do...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

RUSSELL HOBBS kuhalo za vodu TEXTURES PLUS 22591-56. Textures Plus kuhalo spaja kvalitetne karakteristike s elegantnim dizajnom, a elementi u visokom sjaju s matiranim detaljima daju mu vrhunski dojam. Ovo funkcionalno kuhalo kod zakuhavanja zasvijetli u plavoj boji pa odmah možete vidjeti kada je voda spremna. Vrč kapaciteta 1,7 l čini ga dovoljno velikim za zakuhavanje do šest šalica, što ga čini idealnim za obiteljsko korištenje. Uz to ima i funkciju brzog zakuhavanja vode, što znači da ako želite pripremiti jednu šalicu napitka, ne morate zakuhavati puno kuhalo, čime štedite i vrijeme i energiju. Praktična funkcija zakuhavanja vode vam također omogućuje zakuhavanje jedne šalice vode u samo 50 sekundi. To je savršeno za ona jutra kada vam se žuri i kada brzo trebate svoj vrući napitak. Ovo elegantno kuhalo za vodu ima savršeni kljun za točenje, pa sva voda završi u šalici, uz manje prolijevanja. Russell Hobbs Textures Plus Kettle je praktično i elegantno i spaja dobar izgled s nizom esencijalnih funkcija. S jedinstvenim matiranim detaljima i elementima visokog sjaja u crnoj boji, ovo kuhalo će imati važno mjesto u vašoj kuhinji.
  • Sve karakteristike: Premium crno teksturirano kuhalo za vodu od plastike s detaljima od nehrđajućeg čelika i s kombinacijom elemenata visokog sjaja i elegantnim matiranim detaljima. Kljun za savršeno točenje. Poklopac se otvara pritiskom. Dvostruki prozori za mjerenje količine vode. Baza sa spremnikom za kabel se okreće za 360°. Sakriveni grijači. Filter protiv kamenca može se skinuti i oprati.
  • Kapacitet: 1,7l, 2400 kw
  • Zona brzog zagrijavanja: s oznakama za 1/2/3 šalice
  • Jednu šalicu zakuha: za 50 sekundi*
  • Štedi: do 70% energije**
  • Svijetli za dvije etape rada: plava boja u stanju pripravnosti, crvena tijekom zakuhavanja
Brand Russell Hobbs
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Kuhala za vodu
Akcija Russell Hobbsmka