text.skipToContent text.skipToNavigation

Roborock robotski usisavač S6 Pure bijeliID EK000386960

Roborock robotski usisavač S6 Pure bijeliID: EK000386960

Cijena
3.599,99 kn
Wifi: Da Mokro usisavanje: Da Kapacitet baterije: 5200 mAh Mapiranje prostora: Da Zapremnina posude za prašinu: 480 ml  Saznaj više

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Algoritamski adaptivno usmjeravanje

Robotski usisavač Roborock S6 Pure može naučiti i razumjeti oblik svake sobe i prepreke u vašem domu, tako da što bolje može odabrati optimalan put za što učinkovitije čišćenje. Na primjer, očistiti će hodnike po njihovoj duljini, a ne povlačenjem naprijed i natrag po njihovoj širini.

Pametnije je brže

Robotski usisavač Roborock S6 Pure uvijek točno zna kamo ide. Koristeči snažne 32-bitne četverojezgrene procesore, slične onima koji se koriste za pametne telefone, lako će izračunati najučinkovitiji put za čišćenje svake sobe.

Čistite gdje želite

Opremljen laserskim senzorom visoke preciznosti koji se okreće pri 300 okr/min, vaš robot može stvoriti detaljnu mapu tlocrta s čak 98% točnosti. Lako će prepoznati vašu kuhinju od igraonice, spavaću sobu od dnevnog boravka i sl. Sada možete zakazati čišćenje pojedinačne sobe, više soba ili cijelog prostora.

Selektivno ćišćenje

Odaberite određenu sobu ili više prostorija za trenutno čišćenje ili postavite raspored čišćenja različitih prostorija u različito doba dana.

Virtualna ''no-go'' zona i barijere

Zaštitite osjetljive površine ili mjesta koja ne želite očistiti tako da postavite virtualnu barijeru u apliaciji i tako spriječite Robotski usisavač Roborock S6 Pure da uđe u prostorije. Kako je upravljanje jednostavno kroz aplikaciju vašeg pametnog telefona, nije potrebno fizičko postavljanje magnetne vrpce ili ostalih dodataka.

Dug vijek trajanja

Izuzetno visok kapacitet baterije id 5200mAh pruža do 150 mniuta neprekidnog rada, što je idealno za velike kuće i sve vrste podova.

Jednostavno upravljanje aplikacijom

Koristite Mi Home aplikaciju za zakazivanje čišćenja, spremanje mapa prostora, postavljanje virtualnig zidova, čišćenje zone, čišćenje točno određenog mjesta sobe, kontrolu smjera, nadzor u stvarnom vremenu i prilagođavanje. Kompatibilan je i s Androidom, IOS-om i podržava Alexa glasovno upravljanje.

Tiho čišćenje

Izmjereno na 56dB, Robotski usisavač Roborock S6 Pure izuzetno je tih i stvara buku kao što bi je primjerice stvorio razgovor, stoga ćete ga lako koristiti bez ometanja vaših životnih navika.

Specifikacije

Radne funkcije Usisava i briše
Namjena Tepih i tvrdi podovi
WiFi Ne
Vrijeme rada Do 150 minuta
Vrijeme punjenja N/A
Samostalno vraćanje u bazu Da
Planiranje rasporeda Da
Virtualni zid Da
Kapacitet spremnika za prašinu 0,48 l
Oprema Uređaj, bazna stanica, Li-Ionska baterija 5200mAh
Težina 3,2 kg
Posebnosti

snaga usisavanja od 2000Pa, 5200 mAH, tiho čišćenje 56dB, 14 senzora uključujući: LDS (senzor udaljenosti senzora), ultrazvučni radarski senzor, anti-sudar, anti-sudar, žiroskop, akcelerometar, kompas, puni senzor za smeće, SLAM, Automatsko planiranje rute,Raspored čišćenja, Automatski povrat na punjač, ​​Određivanje virtualnih barijera, Suho i mokro čišćenje, Upravljanje aplikacijama, spremnik za vodu: 180 ml

 

Tip proizvoda Robotski usisavači
Jamstvo 1 god
Brand Roborock
WiFI ugrađen Da
Mokro usisavanje Da