text.skipToContent text.skipToNavigation

PANASONIC sokovnik MJ-L700KXEIDEK000375546

PANASONIC sokovnik MJ-L700KXEID:EK000375546

Cijena
1.979,99 kn

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

 

*U APARAT NE STAVLJATI VOĆE KOJE SADRŽI KOŠTICE

MJ-L700 BRŽI, JEDNOSTAVNIJI NAČIN ZA IZRADU SOKOVA

Uživajte u omiljenom soku još brže. Spori sokovnik MJ-L700 prihvaća cjelovite komade voća i nema više potrebe za dugotrajnim sjeckanjem. Sporo cijedi i pažljivo izvlači sve hranjive sastojke i okus iz sastojaka. Zamislite zdrav hladno cijeđeni sok ili smrznute deserte kod kuće svaki dan. Zatim to doživite s uređajem MJ-L700.

 

 

SOKOVI OD CIJELIH KOMADA VOĆA

Uštedite vrijeme jer ne morate prvo sjeckati voće. Otvor je širok 75 mm tako da možete jednostavno ubaciti cijele komade jabuka, krušaka, kivija, itd. Voće i povrće koje se ubaci u komadi daje više okusa i čuva hranjive sastojke tijekom izvlačenja zahvaljujući sporom cijeđenju.

 

 

MOĆNO DROBLJENJE I CIJEĐENJE

Gordnji dio vijka produljen je za učinkovitije drobljenje. Sastojci se drobe u trenu i povlače dolje na učinkovito cijeđenje. Rezultat je moćno drobljenje i cijeđenje čak i velikih i tvrdih sastojaka poput mrkve. Čvrsto dno od nehrđajućeg čelika osigurava vrhunsku otpornost i bolju obradu tvrdih sastojaka.

 

 

ELEGANTAN I TANAK DIZAJN

Za bezbrižnu upotrebu posuda za sok napravljena je od lijepog materijala TRITAN™ from EASTMAN koji izgleda kao staklo, a ne sadrži BPA i otporan je na razbijanje. Uz kvalitetnu završnu obradu u crnoj mat boji, MJ-L700 izgleda privlačno i traje dugo.

 

 

SIGURAN I PRAKTIČAN

Djeca također mogu naučiti o zdravoj prehrani uz spori sokovnik MJ-L700. Kada je poklopac otvoren, proizvod se automatski isključuje radi potpune sigurnosti. Za još brže uživanje u soku, poklopac sadrži otvor tako da se manji sastojci poput mrkve mogu dodavati tijekom rada kada je poklopac zatvoren.

 

 

SVILENO GLADAK OKUS

Pulpa se fino cijedi za svileno gladak okus. Pulpa i sok temeljito se odvajaju. Manje pulpe u soku znači da nema neugodnog okusa - samo ukusni prirodni okusi sastojaka.

 

 

ZDRAVI SOKOVI BEZ ODVAJANJA

Manje zraka, manje oksidacije. Sastojci se sporo i nježno cijede za veću ekstrakciju vitamina C i drugih hranjivih sastojaka. Standardni sokovnici koriste oštrice i stvaraju trenje zbog brze rotacije zbog čega dolazi do gubitka vitamina i odvajanja soka.

Svježi sokovi i smrznuti deserti

Dok se ukusni svježi sokovi rade sa sokom, zdravi deserti kao što su sorbeti i sladoledi prave se dodavanjem smrznutih sastojaka.

:220-240 V ~ 50-60 Hz:150 W:2 uzastopna ciklusa od 15 min UKLJUČENO, a zatim 30 min ISKLJUČENO:približno 19 x 20,5 x 42,5 cm:približno 4,0 kg:približno 1,0 m:63 dB (A) (ref 1 pW)
Tip proizvoda Sokovnici
Jamstvo 2 god
Brand Panasonic
Vrsta sokovnika Hladno prešanje