text.skipToContent text.skipToNavigation

RUSSELL HOBBS citruseta 26010-56ID EK000385033

RUSSELL HOBBS citruseta 26010-56ID: EK000385033

Cijena
349,99 kn
Colour Plus+ Flame Red Citrus press cjedilo za agrume  Saznaj više

Dostavljamo već od 27.01.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Colour Plus+ Flame Red Citrus press cjedilo za agrume

Započnite dan čašom svježe cijeđenog voćnog soka iz cjedila za agrume Colors Plus + Citrus Press. U upečatljivoj žarko crvenoj boji, osim što daje pravi stilski pečat vašoj kuhinji, ovo cjedilo za agrume vam daje sok koji je ispunjen aromom. Dva izmjenjiva vrha za sve vrste voća omogućuju vam uživanje u svemu, od ananasa do soka od kruške, dok automatska promjena smjera vrtnje osigurava maksimalno cijeđenje soka svaki put. Uz kljun za jednostavno točenje i funkciju protiv kapanja, možete zaboraviti na prolijevanje po kuhinjskom pultu, što znači da nećete izgubiti niti kap soka.

Sve karakteristike

Automatska promjena smjera vrtnje

Osiguravajući maksimalnu ekstrakciju soka iz vašeg voća, Colors Plus + Citrus Press ima automatsku promjenu smjera vrtnje. Kada se pritisne odozgo, vrh automatski započne s rotacijom i okreće se u oba smjera, omogućujući maksimalnu ekstrakciju soka iz vašeg voća.

Kljun za jednostavno točenje s funkcijom protiv kapanja

Uživanje u čaši svježe iscijeđenog soka nikada nije bilo lakše, zahvaljujući cjedilu Flame Red Colours Plus + Citrus Press. S kljunom za lako točenje, sok se toči ravno u vašu čašu bez prskanja. Kako bi cjedilo Colours Plus + Citrus Press zajamčeno bilo prikladno za različite vrste čaša, kljun za lako točenje je postavljen na visini od 13 cm, tako da čak i više čaše mogu lako biti postavljene ispod kljuna. Također, ne trebate brinuti o čišćenju neželjenih kapljica uz cjedilo Colours Plus + Citrus Press. Funkcija protiv kapanja znači da jednom kada natočite sok u svoju čašu, nećete imati neželjenih kapljica naokolo. 

2 izmjenjiva vrha za sve vrste voća

Neovisno o tome za kojim voćnim sokom žudite, možete birati između 2 izmjenjiva vrha. Namijenjeno za sve vrste voća, pa slobodno uživajte u čemu god želite, od klasičnih sokova od jabuke i naranče – do egzotičnijih okusa grejpa, kruške ili manga. 

 
Karakteristike:
• Kućište od nehrđajućeg čelika crvene boje
• 2 izmjenjiva vrha za sve vrste voća
• Kljun za jednostavno točenje s funkcijom protiv kapanja
• Automatsko pokretanje rada pritiskom
• Automatska promjena smjera vrtnje
• Proziran plastični poklopac – za zaštitu dok se ne koristi
• Spremnik za kabel
• Protuklizne gumene nožice
• Snaga: 600 W
 

Tip proizvoda Sokovnici
Jamstvo 2 god
Brand Russell Hobbs
Vrsta sokovnika Citruseta