text.skipToContent text.skipToNavigation

Vervita sokovnik Elite, gunmetalIDEK000382955

Vervita sokovnik Elite, gunmetalID:EK000382955

Cijena
4.179,99 kn
    Model: Kuvings EVO 820 (NS-1226) Boja: Gunmetal Brzina: 60 okr / min Snaga: 240 W Težina: 7,1 kg Dimenzije: 201 x 239 x 490 (mm) Veličina otvora za namirnice: 82 mm Upotreba: profesionalna, kućna Način cijeđenja: hladno prešanje (okomiti vijak)  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.10.2021

Jamstvo: 10 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

  • Model: Kuvings EVO 820 (NS-1226)
  • Boja: Gunmetal
  • Brzina: 60 okretaja u minuti
  • Snaga: 240 W
  • Težina: 7,1 kg
  • Dimenzije: 201 x 239 x 490 (mm)
  • Veličina otvora za namirnice (košarice): 82mm
  • Upotreba: kućna, profesionalna
  • Što cijedi: Voće, povrće, lisnato zelenje, orašasti plodovi, biljna mlijeka (badem, zob, lješnjak...)
  • Način cijeđenja: hladno prešanje (okomiti vijak)
  • Posebnosti: Cijediti moguće bezbroj puta dnevno, rasklapanje i čišćenje potrebno 1x dnevno; veliki otvor za namirnice, cijeđenje voća i povrća bez rezanja na manje komade
  • Dodatna oprema (uz nadoplatu): 3 dodatna sita - za smoothie-je, sladoled od zamrznutog voća i guste sokove
  • Garancija Za kućnu upotrebu: 10 godina na motor, 2 godine na ostale dijelove
  • Garancija za komercijalnu upotrebu: 3 godine na motor (uz obavljen redovan godišnji servis
Vođeni predanošću prema stvaranju vrhunskih sokovnika predstavljamo vam najnoviji model sokovnika za hladno prešanje iz Kuvings obitelji -

VerVita Elite (Kuvings EVO820)

 

 Novi model donosi mnoge promjene i poboljšanja:

>Veći otvor s dvije funkcije

manji, okrugli otvor koristite za tvrdo, vlaknasto i lisnato povrće i voće (mrkva, cikla, celer, kelj...)

veliku košaricu koristite za mekano voće i povrće, te bobičaso voće (jabuke, naranče, rajčicu, maline, jagode, grožđe...)

Ojačani bubanj

Novi, poboljšani bubanj je još čvršći i stabilniji, a plastični pokrov s donje strane se jednostavno može skinuti radi čišćenja.

Veći otvor za pulpu

Novi otvor za pulpu je još veći te je otvoren s gornje strane, što olakšava izbacivanje pulpe i čišćenje.

Sustav s okruglim otvorom i košaricom za ubacivanje namirnica osimšljen je da bude još sigurniji - djeca rukama ne mogu dosegnuti pokretne dijelove sokovnika što ga čini još sigurnijim za korištenje.

Vijak i sito izrađeni su od izuzetno čvrstog i ekološki prihvatljivog ULTEM-a koji se koristi i u medicini. Svi plastični dijelovi napravljeni su od visokokvalitetnog, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne kemikalije BPA (bisfenol A). Tritan je kao siguran materijal odobren od strane US FDA, europske i japanske NSF »Health department for use in food containers«.

 HLADNO PREŠANJE

 • Sok se cijedi prešanjem pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava sav okus i nutrijente. VerVita Elite lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku. Također, zbog brzine dolazi do raspršivanja soka u sitne kapljice, što uzrokuje brzu oksidaciju, a dobiveni sok se razdvaja na vodenasti dio i pjenu, što kod hladnog prešanja nije slučaj.
 • Raznovrstnost: hladnim prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).
 • Tih način rada: neusporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!
 • Veća količina soka: ovisno o namirnici, hladnim prešanjem ćete dobiti 10-50% više soka!
 • Brzo ispiranje: zbog specifičnog načina rada sokovnika možete ga brzo isprati prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova - sa zatvorenim čepom na izlazu za sok ulijte vodu dok sokovnik radi pazeći da se ne prelije iz bubnja. Pustite ga da tako kratko radi te zatim otvorite čep i pustite da sva voda isteče iz bubnja. Postupak ponovite po potrebi.
 • Sok bez razdvajanja: Sok dobiven hladnim prešanjem do 2 dana možete držati u hladnjaku bez značajnog gubitka nutrijenata. Zbog razlike u gustoći hladno prešani sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim miješanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C) i uzrokuje razdvajanje soka na blijedi, prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini.

GARANCIJA

Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor uz obavljen redovni godišnji servis.

 

ZAŠTO PITI HLADNO PREŠANE SOKOVE?

Zbog homogenizacije biljnih stanica probava je 12 puta kraća, a apsorpcija nutrijenata 4 puta veća nego kada konzumirate sirovo voće i povrće:

 

Tip proizvoda Sokovnici
Jamstvo 10 god
Brand Vervita
Vrsta sokovnika Hladno prešanje