text.skipToContent text.skipToNavigation

Ariete parni čistač 4146 XVapor Deluxe ID EK000246894

Ariete parni čistač 4146 XVapor Deluxe ID: EK000246894

Cijena
1.049,99 kn
Snaga (W): 1500 W Tlak pare: 5 bar Kapacitet spremnika (l): 1,6 L 7 različitih nastavaka  Saznaj više

Dostavljamo već od 24.08.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ako svoj dom želite sanirati na prirodan, ali učinkovit način, oslonite se na snagu pare i na parni čistač za maksimalnu higijenu bez upotrebe kemijskih sredstava koji na raznim površinama uklanja bakterije.

čišćenje na paru

X Vapor Deluxe je parni čistač Ariete koji vam jamči sanaciju bilo koje površine poput pločica, stakla, parketa ili mramornih podova, ali i tepiha, zavjesa i sofe. Neće vam trebati drugi deterdženti za dezinfekciju vašeg doma od bakterijskih sredstava, samo upotrijebite paru XVapor Deluxe, koji je u stanju ubiti 99,9% virusa, klica i bakterija.

Sanitizacija vašeg doma više neće biti problem s parom! Uređaj za čišćenje pare Ariete XVapor Deluxe koristi samo snagu pare na 100°C, a u kompletu je s mnogim dodacima dizajniranim za prilagodbu bilo kojoj površini, kutu ili području kuće.

Omogućuje čišćenje svih vrsta površina i teško dostupnih mjesta jer uz parni čistač dobivate i 7 različitih nastavaka u spremniku ispod samog čistača.

Bilo da čistite prozore, teško dostupna mjesta, kutovefuge ili jednostavno želite očistiti igračke i plišance za svoju djecu, Ariete parni čistač je pravi izbor za Vas

Nastavke koji dolaze uz pakiranje možete brzo i jednostavno spremiti u bazu čistača i tako ne morate brinuti gdje ste koji nastavak ostavili već sve možete imati na jednom i pristupačnom mjestu.

OPĆI I TEHNIČKI PODACI: 
Snaga: 1500 W
Tlak pare: 5 bara
Zapremnina spremnika: 1600 ml
Vrijeme zagrijavanja pare: 8min
Vrijeme rada uz 1 punjenje: 60min
Dodatne napomene: 7 različitih nastavaka 
Regulacija jačine pare: DA
Težina: 7,15kg

Tip proizvoda Parni čistači
Jamstvo 2 god
Brand Ariete
Snaga 1500 W
Pritisak pare 5 bar