text.skipToContent text.skipToNavigation

Redragon HITMAN GW800, web kameraIDEK000388112

Redragon HITMAN GW800, web kameraID:EK000388112

Cijena
399,99 kn

Dostavljamo već od 19.10.2021

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Late night shopping
Redragon - tri godine garancije uz registraciju uređaja!1 godina garancije + 2 dodatne godine PRODULJENE GARANCIJE nakon registracije na www.colby.si/redragon-garancija
Vaš Redragon uređaj potrebno je registrirati u roku najkasnije 30 dana od kupnje.

HD zvuk također pruža ugrađeni dvostruki MEMS mikrofon, stereo mikrofon protiv ometanja osigurat će vam jasnu i stabilnu komunikaciju. Vaš će se zvuk jasno uhvatiti i isporučiti baš poput razgovora licem u lice.

 

Fleksibilnost od 360 stupnjeva - Pronađite svoj savršeni kut ili mjesto za videopoziv, konferenciju ili prezentaciju s drugima, vodoravna rotacija od 360 stupnjeva s vertikalnom rotacijom od 90 stupnjeva nudi vam najbolju mogućnost da pokažete svoju prednost.

 

Jednostavno postavljanje - s rotirajućim kopčama možete čvrsto postaviti USB web kameru na bilo koji uređaj kao što je prijenosno računalo, zaslon itd. Također se može sigurno postaviti na stol za druge potrebe snimanja videozapisa, poput igranja rukama i zaslonom streaming i tako dalje.

 

Plug & Play - Opremljen 2.0 USB priključkom za širu kompatibilnost. Može se glatko koristiti na većini operativnih sustava i kompatibilan je sa širokim rasponom video softvera (Skype, Obs, Discord, MSN, Twitch, Youtube ...)

 

Tip proizvoda Periferija
Jamstvo 3 god
Brand Redragon
Vrsta artikla Web kamera
Rezolucija videa n/a
Rezolucija slike n/a