text.skipToContent text.skipToNavigation

Apple AirPods Pro slušalice s kutijicom za bežično punjenje (mwp22zm/a)ID EK000305604

Apple AirPods Pro slušalice s kutijicom za bežično punjenje (mwp22zm/a)ID: EK000305604

To mora da je ljubav!
Najromantičnija akcija traje od 27.1. u 9:00 h do 14.2.2021. u 23:59 h.
Za cijelu ponudu kliknite OVDJE.

2.379,00 kn
Cijena
1.899,00 kn
Propusnost i dizajn prilagođen svakom uhu - sve to u nevjerojatno laganom paru in-ear slušalica.  Saznaj više

Dostavljamo već od 31.01.2022

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Svaki je detalj doveden do savršenstva kako bi stvorili novu vrstu in-ear slušalica koje se prilagođavaju svakom uhu. Zato su maksimalno udobne za nošenje te učinkovito poništavaju buku. Osjetit ćeš glazbu. Ne slušalice.

Možeš birati između tri veličine mekih i udobnih kapica izrađenih od fleksibilnog silikona. Konusne kapice savršeno prianjaju štiteći slušalice od ispadanja, a ventilacijski otvori izjednačavaju pritisak. Zaboravit ćeš da su ti u ušima.

AirPods Pro jedine su in-ear slušalice s aktivnim poništavanjem buke koje zvuk kontinuirano prilagođavaju geometriji tvog uha i položaju kapica. Vanjski svijet nestaje, ostaje samo ono što slušaš.

AirPod Pro slušalice reagiraju generirajući suprotan signal jednake amplitude, koji poništava zvukove prije nego što ih možeš čuti. Mikrofon usmjeren prema unutra osluškuje unutrašnjost uha u potrazi za neželjenim zvukovima te i njih uklanja suprotnim signalom. Poništavanje buke kontinuirano se prilagođava brzinom od 200 puta u sekundi što ti omogućuje da potpuno uroniš u glazbu, podcaste i pozive.

Ne želiš se isključiti iz vanjskog svijeta? Drži senzor pritiska na donjem dijelu slušalice i prebacit ćeš se iz Aktivnog poništavanja buke u Propusnost, opciju koja će u slušalice pustiti ambijentalne zvukove. Sada možeš potpuno normalno razgovarati s ljudima oko sebe.

Tip proizvoda Periferija
Jamstvo 1 god
Boja Bijela
Brand Apple
Namjena periferije Office
Vrsta artikla Slušalice
Duljina kabela 0 m