text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Vivomove HR Premium S/M, Zlatni sa svijetlosmeđom kožnom narukvicom, hibridni pametni sat RTID ER000419165

Garmin Vivomove HR Premium S/M, Zlatni sa svijetlosmeđom kožnom narukvicom, hibridni pametni sat RTID: ER000419165

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Testiran uređaj, oštećena ambalaža ili oštećen uređaj. Detaljan opis pronađite u opisu artikla.

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
144,56 €

1.089,19 kn

Cijena
143,23 €

1.079,17 kn

Garmin Vivomove HR Premium S/M, Zlatni sa svijetlosmeđom kožnom narukvicom, hibridni pametni sat NAPOMENA: AMBALAŽA OTVORENA, ISPRAVNO , TESTIRANO<...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Garmin Vivomove HR Premium S/M, Zlatni sa svijetlosmeđom kožnom narukvicom, hibridni pametni sat

NAPOMENA: AMBALAŽA OTVORENA, ISPRAVNO , TESTIRANO

 

Moderan hibridni pametni sat s elegantnim kožnim remenom, diskretnim prikazom na zaslonu i preciznim kazaljkama

  • Neprestano praćenje pulsa s tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću Elevate™
  • Alati za praćenje zdravlja kao što su cjelodnevno praćenje stresa i mjerač opuštanja pomažu vam da se nosite sa stresom
  • Uključuje alate za praćenje parametara kondicije kao što su maksimalni VO2 i kondicijska dob
  • Prikazuje korake, kalorije, udaljenost, puls i minute intenzivnog vježbanja
  • Ostanite povezani pomoću pametnih funkcija kao što su automatski prijenosi, pametne obavijesti, upravljanje glazbom i još mnogo toga
  • Trajanje baterije: do 5 dana u pametnom načinu rada; do 2 tjedna kad se koristi kao sat

 

 

Uz vívomove HR bit ćete modno osviješteni i u kondiciji samo jednim dodirom. Ovaj moderan hibridni pametni sat opremljen je dodirnim zaslonom s diskretnim prikazom. Precizne kazaljke prikazuju vrijeme i dinamički se pomiču ustranu kada se prstom krećete kroz poruke, podatke o pulsu itd. Ovaj sat broji vaše korake i kalorije te istovremeno prati vaše zdravlje. Među ostalim sadrži i funkciju za cjelodnevno praćenje stresa.

Kombinacijom fizičkih kazaljki koje otkucavaju i dodirnog zaslona s diskretnim prikazom dobivate najbolje od oba svijeta. Pametan prikaz pojavljuje se samo kada brzo okrenete zapešće da bacite pogled na sat. Kazaljke se čak dinamički pomiču ustranu kada se krećete dodirnim zaslonom, a zatim ponovo prikazuju točno vrijeme kada ste gotovi.

Ne morate se odreći stila zbog funkcionalnosti. Ovaj sofisticirani sat prati vaš puls sa zapešća. Osim što broji korake i prati vaš san, vívomove HR koristi podatke o pulsu kako bi vam pružio informacije o potrošenim kalorijama, a uz to kvantificira i intenzitet vaših fitness aktivnosti.

Uz pametne obavijesti koje se prikazuju na digitalnom zaslonu nikad nećete propustiti poruku ni obavijest. Podaci o vašoj kondiciji i zdravlju automatski se prenose u besplatnu online zajednicu Garmin Connect™. Putem sata možete čak i upravljati glazbom.

Tijekom dana vjerojatno doživljavate stres, ali koliko? Pametni sat vívomove HR zahvaljujući funkciji cjelodnevnog praćenja stresa daje vam do znanja kada vam je dan miran, uravnotežen, stresan ili nešto između. Ako se razina vašeg stresa tijekom dana poveća, znate da je vrijeme da se odmorite i možda se pozabavite otklanjanjem glavobolje ili drugih fizičkih simptoma stresa. Pomoću mjerača opuštanja izvedite vježbe dubokog disanja i smanjite stres.

Spavanje vam može poboljšati zdravlje, raspoloženje i cjelokupnu dobrobit. vívomove HR sadrži funkciju naprednog praćenja spavanja koja vam pomaže ustanoviti koliko spavate i koliko vremena provedete u svakoj fazi sna. Sat pomoću podataka o vašem pulsu u varijabilnosti pulsa mjeri koliko vremena provedete u svakoj fazi sna: laganoj, dubokoj i REM fazi. Te podatke kasnije možete pregledati u aplikaciji Garmin Connect.

Boja Smeđa
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Sportski pametni satovi
Brand Garmin