text.skipToContent text.skipToNavigation

RING električni romobil RX4 crni RSID ER000403759

RING električni romobil RX4 crni RSID: ER000403759

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Testiran uređaj, oštećena ambalaža ili oštećen uređaj. Detaljan opis pronađite u opisu artikla.

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
252,04 €

1.899,00 kn

Cijena
250,71 €

1.888,97 kn

NAPOMENA: UREĐAJ JE SERVISIRAN U OVLAŠTENOM SERVISU, ZAMIJENOM DISPLAYA. UREĐAJ JE ISPRAVAN TE RADI SUKLADNO SPECIFIKACIJAMA DOBAVLJAČA. Jedna od glavnih kar...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

NAPOMENA: UREĐAJ JE SERVISIRAN U OVLAŠTENOM SERVISU, ZAMIJENOM DISPLAYA. UREĐAJ JE ISPRAVAN TE RADI SUKLADNO SPECIFIKACIJAMA DOBAVLJAČA. 

Jedna od glavnih karakteristika RING RX4 romobila je jednostavnost. Dizajn je moderan, čistih linija. romobil je elegantne crne boje sa plavim detaljima koji su vidljivi u mraku.

Kompjuter posjeduje 4 led svjetla i pokazuje nivo preostale snage baterije .Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim gumbom kontrolirate paljenje svjetla, podešavanje na safe “mode” kao i on/off opcija. Ovakav izgled i jednostavnost kompjutera stvaraju romobil pogodnim za sve generacije, od tinejdžera do starijih korisnika.

Ako se pitate kako će izgledati Vaš romobil nakon uzbudljivih vožnji po različitim terenima gde dolazi u kontakt sa prašinom, pijeskom ili blatom, možemo tvrditi gotovo identično kao kad ste ga otpakiralii iz kutije.

Zato što je RING RX 4 romobil izrađen od specijalnog aluminija Aero space-grade koji je otporan na koroziju, prašinu i blato. Težina romobila je 12kg. Iako je od čvrstog aluminija koji se koristi i u avio industriji, romobil je lako sklopljiv.

Možete ga ponjeti u gradskom prijevozu, preko stepenica ili odložiti u prtljažniku automobila.

Motor snage 300 W može razviti maksimalnu brzinu do 25km/h. Ovakav motor uz bateriju kapaciteta 10 Ah ostvaruje vožnju i do 30 km sa jednim punjenjem.

Ujedno nemojte se brinuti ako se malo zanesete u vožnji ili vam se desi neka nepredvidljiva sitaucija. Čuva vas dupli kočioni sistem. Prednji kotač ima E-ABS anti lock system, a na zadnjem kotaču se nalaze mehanički diskovi za kočenje kao na motoru.

Sigurnost na putu je bitna za sve korisnike u prometu. Ring RX 3 romobil posjeduje sve detalje koji osiguravaju sigurnost kako svojih vozača, tako i drugih sudionika u prometu. Prednje svjetlo ima snagu 1,5W, domet mu je od 6 do 8 metara. Ujedno ima zadnje svjetlo crvene boje. Stop svjetlo se pali pri kočenju i počinje blinkati, čime jasno upozorava sudionke u prometu iza Vas.

Ostale sigurnosne komponente romobila su: gumene ručke protiv klizanja, gazna površina izrađena od specijalne gume protiv klizanja i padova sa romobila, nogica za parking, zvonce.

Specifikacija:

 • Materijal : Aerospace grade aluminijum
 • Veličina kotača : 8,5”
 • Motor snaga: 300W
 • Kompjuter: prikazivanje brzine i nivoa baterije
 • Max brzina: 25 km/h
 • Autonomija: doseg vožnje do 30km u zavisnosti od faktora
 • Baterija: 10 AhAh Li-ion
 • Vreme punjenja baterije 4-4,5h h
 • Kočioni sistem: prednji E-ABS anti-lock system
 • Zadnja mehanička disk kočnica
 • Vodonepropusni koeficijent IP54
 • Amortizer: prednji
 • Max nosvivost 120 kg podrazumijeva da isti vozite uglavnom na ravnijim terenima
 • Težina 12 kg

Važno:

1.Motor mora imati prethodni proces prije početka rada. Potrebno je da nogom pokrenete romobil do brzine 3-5 km/h , zatim pritiskom na gas pokrenete motor

2.Da bi se kompjuter upalio, zadržite dugme “on” nekoliko sekundi

3.Ne koristite električni romobil po jako kišnom vremenu, kao i po zemlji na kojoj ima bara i vode

Boja Crna
Tip proizvoda Električni romobili
Brand Ring
Vrijeme punjenja 4.5 h
Veličina kotača 8.5 "
Snaga motora 300 W
Sklopiv Da
Materijal izrade Aluminij
Maksimalna brzina 25 km/h
Maksimalna nosivost 120 kg
Domet 30 m
Baterija 10