text.skipToContent text.skipToNavigation

BODY SCULPTURE orbitrek BE3110GBHBIDEK000406078

BODY SCULPTURE orbitrek BE3110GBHBID:EK000406078

Black Friday! Cijelu ponudu pogledajte OVDJE!
Akcija traje od 15.10. u 00:00 h do 18.10.2021. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

2.699,00 kn
Cijena
1.879,00 kn
Body Sculpture orbitrek BE3110GBHB omogućava istovremeno vježbanje gornjeg i donjeg dijela tijela. Posebno je efikasan kod sagorijevanja masnih dijelova i omogućava potpunu...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.10.2021

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Body Sculpture orbitrek BE3110GBHB omogućava istovremeno vježbanje gornjeg i donjeg dijela tijela. Posebno je efikasan kod sagorijevanja masnih dijelova i omogućava potpunu kardiovaskularnu vježbu.
Pokretanje simulira kretnje kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez udaraca i opterećenja kao kod direktnog doticaja s tlom. Zbog toga dolazi do manjeg opterećenja zglobova i koljena i vježbanje je bezbolnije i efikasnije.

BE3110GBHB je kompaktan početni model eliptičnog trenažera.
Računalo vam omogućava mnoga podešavanja i prikaz svih bitnih informacija prilikom vježbanja: mjerenje % tjelesne masnoće, puls, vrijeme, brzina, prijeđena udaljenost, potrošnja kalorija, okretaji i oporavak pulsa.
Dimenzije ove sprave (105x61x158 cm) omogućit će vam uštedu prostora, a sprava ima i ugrađene transportne kotačiće za lakše premještanje u prostoru.

Sa čak 18 programa (1 ručno podesiv, 12 prethodno podešenih, 1 aplikacijski program i 4 za mjerenje broja otkucaja srca) potpuno podesite intenzitet vježbanja svojoj razini forme i spremnosti.
Podešavanje otpora je kompjutersko - dovoljno je odabrati razinu otpora putem računala na orbitreku i motor će prilagoditi intenzitet vježbanja na spravi prema vašoj želji.

SPECIFIKACIJE orbitreka Body Sculpture BE3110GBHB:
- zamašnjak težine 6 kg
- kompjutersko podešavanje otpora
- mjerenje pulsa preko ručnog mjerača na drškama
- funkcije računala – mjerenje % tjelesne masnoće, puls, vrijeme, brzina, prijeđena udaljenost, potrošnja kalorija, okretaji i oporavak pulsa
- dimenzije sastavljene sprave: 105x61x158 cm
- kvalitetne i velike protuklizajuće pedale
- transportni kotačići za lakši transport
- visokokvalitetan magnetni sustav kočenja
- visokokvalitetni remen za veću izdržljivost i dugotrajnost

O brandu: Body Sculpture je osnovan 1965. godine u Velikoj Britaniji. Tvrtka proizvodi širok raspon fitness sprava i opreme – od sobnih bicikala i multifunkcionalnih sprava do utega i podložaka za vježbanje. Inovacija je u srcu razvoja branda, sa ciljem pružanja vrhunskih proizvoda i usluga ljudima diljem svijeta.

Tip proizvoda Orbitrek
Brand Body Sculpture
Jamstvo 1 god
Maksimalna nosivost 100 kg
Funkcije kompjutera Mjerenje % tjelesne masnoće, puls, vrijeme, brzina, prijeđena udaljenost, potrošnja kalorija, okretaji i oporavak pulsa
Težina sprave 27 kg
Težina zamašnjaka 6 kg
Podešavanje opterećenja Kompjutersko podešavanje
Mjerenje pulsa Da
Kotači za transport Da