text.skipToContent text.skipToNavigation

SPOKEY pilates lopta penaut 928905 LovaID EK000408353

SPOKEY pilates lopta penaut 928905 LovaID: EK000408353

Cijena
199,00 kn
Lopta Spokey Lova 928905 Spokey LOVA je lopta u obliku zrna kikirikija koja pruža izvrsnu potporu tijekom univerzalnih razvojnih aktivnosti i tijekom rehabilitacije. ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Lopta Spokey Lova 928905

Spokey LOVA je lopta u obliku zrna kikirikija koja pruža izvrsnu potporu tijekom univerzalnih razvojnih aktivnosti i tijekom rehabilitacije.

Lopta u obliku zrna kikirikija izvrstan je izbor za kućni trening i rehabilitaciju. Stvorena je za ispravljanje nedostataka u držanju tijela. Zahvaljujući njemu, diverzificirat ćete svoj trening, angažirajući gotovo sve mišićne skupine. Spokey LOVA je lopta koja pruža izvrsnu potporu tijekom univerzalnih razvojnih aktivnosti. Vježbe s LOVA-om, koje se čine lakim, mogu donijeti vrlo velike efekte!

Savršeno za rehabilitaciju i kućne vježbe!

Spokey LOVA sjajan je način za jačanje većine mišića, poboljšanje stanja i diverzifikaciju treninga. Vježbe s loptom savršene su za svakoga - lako za izvođenje, početnike, niskog intenziteta za starije i savršene za ljude s ozljedama. Može se uspješno koristiti tijekom rehabilitacije - jača mišiće oko kralježnice i poboljšava cirkulaciju krvi.

Prijatelj treninga kod kuće!

Vježbe sa Spokey LOVA savršene su za sve, bez obzira na trenutni oblik, trening ili dob! Mogu se napraviti kod kuće - dovoljno je malo slobodnog prostora. Štoviše, takav trening ne opterećuje zglobove, poboljšava ravnotežu i jača mišiće.

Kvaliteta i tehnologija

Lopta Spokey LOVA ima profil koji omogućuje kretanje samo u jednom smjeru, što osigurava veću stabilnost od standardnih lopti. Sigurnije je za najmlađe korisnike i starije osobe.

PARAMETRI

Siva boja

Veličina: 90 x 45 cm

Tip proizvoda Pilates lopte
Brand Spokey