text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin kamera DashCam 47 (sa GPS-om) 1080p, 140°ID EK000434309

Garmin kamera DashCam 47 (sa GPS-om) 1080p, 140°ID: EK000434309

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
197,76 €

1.490,02 kn

MALA KAMERA, VELIKA ZAŠTITA Uz kompaktnu Garmin Dash Cam 47 kameru s glasovnim upravljanjem i širokim poljem prikaza od 140...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 29.03.2023

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

MALA KAMERA, VELIKA ZAŠTITA

Uz kompaktnu Garmin Dash Cam 47 kameru s glasovnim upravljanjem i širokim poljem prikaza od 140 stupnjeva koja snima i sprema važne pojedinosti u HD videozapisima rezolucije 1080p imate sve što vam treba.

  • Snimite ključne detalje. Snimite HD videozapis rezolucije 1080p s poljem prikaza od 140 stupnjeva.
  • Budući da su pojedinosti važne, ugrađeni GPS pokazuje vrijeme i mjesto događaja.
  • Glasovno upravljanje olakšava sve zahvaljujući hands-free govornim naredbama.
  • S pomoću funkcije Live View za nadzor možete daljinski nadzirati svoj automobil.
  • Funkcija parkirališnog nadzora upozorava vas na nezgode koje utječu na vaše parkirano vozilo.
  • Malo dodatne pomoći nikada nije naodmet. Upozorenja za vozača1 paze na vas.

KOMPAKTNA I DISKRETNA

Ova kamera za snimanje vožnje džepne veličine nevjerojatno je kompaktna, zbog čega je savršena za snimanje videozapisa, a da vas pritom ne ometa tijekom vožnje. Na raspolaganju su vam i dvije opcije za usmjeravanje kabela napajanja, prema gore i prema dolje, za urednu i diskretnu instalaciju.

OŠTAR HD VIDEOZAPIS

Uz HD videozapise rezolucije 1080p, objektiv od 140 stupnjeva i Garmin Clarity™ HDR optiku moći ćete snimati oštre videozapise važnih detalja danju i noću. Po želji možete jednostavno reproducirati videosnimku na LCD zaslonu veličine 2″ na samom uređaju.

AUTOMATSKO SNIMANJE

Nakon što se priključi na izvor napajanja vašeg vozila, kamera neprestano snima, pa je možete jednostavno postaviti i zaboraviti na nju.

PREPOZNAVANJE NEZGODA S GPS-OM

Kamera automatski sprema videozapis kada prepozna nezgodu. S ugrađenim GPS-om koji snimljeni videozapis označava pojedinostima o lokaciji imat ćete dokaz o točnom vremenu i mjestu događaja.

GLASOVNO UPRAVLJANJE

Držite ruke na upravljaču i koristite se glasovnim naredbama kako biste kameri rekli da spremi videozapis, pokrene i zaustavi snimanje zvuka, snimi fotografiju itd. Dostupno samo na engleskom, njemačkom, francuskom, španjolskom, talijanskom i švedskom jeziku.

POHRANA U TREZOR

Spremljeni videozapisi spremaju se na sigurno u trezor na mreži, a možete im pristupiti putem aplikacije Garmin Drive™ na kompatibilnom pametnom telefonu. Uz aktivnu Wi-Fi® vezu videozapise možete dijeliti s drugima slanjem veze i pristupne šifre.

PLANOVI PRETPLATE ZA POHRANU

Svaki videozapis sprema se u trezor na mreži na 24 sata od trenutka prijenosa. Garmin nudi i proširene planove za pohranu putem plaćenih pretplata. Pregledajte planove pretplate za pohranu.

UPOZORENJA NA FRONTALNI SUDAR

Primajte upozorenja ako vozite preblizu vozila ispred vas za sigurniju vožnju1.

UPOZORENJA NA IZLAZAK IZ TRAKE

Primajte upozorenja ako skrećete s ceste ili u traku za suprotni smjer1.

UPOZORENJA ZA KRETANJE

Ova funkcija obavještava vas kada se zaustavljeni promet ispred vas počne kretati1.

KAMERE ZA MJERENJE BRZINE I PROLAZAK KROZ CRVENO SVJETLO

Zahvaljujući upozorenjima koja vam šalje ova kamera ne morate brinuti o kamerama za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo u blizini. Nije dostupno u svim regijama. Saznajte više o kupnji pretplate na nadogradnje.

FUNKCIJA TRAVELAPSE™

Podijelite svoju vožnju s prijateljima s pomoću funkcije Travelapse. Funkcija sažima sate vožnje u minute istaknutih trenutaka i stvara zabavan videozapis za jednostavno dijeljenje.

LIVE VIEW

S pomoću aplikacije Garmin Drive na kompatibilnom pametnom telefonu možete daljinski pristupiti kameri kako biste putem funkcije Live View nadzirali svoj parkirani automobil bez obzira na to gdje se nalazite. Potrebna je aktivna Wi-Fi veza i stalno napajanje. Za neka vozila potreban je kabel neprekinutog napajanja (prodaje se zasebno).

PARKIRALIŠNI NADZOR

Ova funkcija nadzire aktivnost oko vašeg parkiranog vozila i automatski vas upozorava putem obavijesti s videozapisom u aplikaciji Garmin Drive na kompatibilnom pametnom telefonu ako se prepozna nezgoda. Zahtijeva aktivnu Wi-Fi vezu.

IZDRŽLJIV DIZAJN

Ova kamera za snimanje vožnje izrađena je kako bi mogla izdržati nepovoljne uvjete u vozilu, uključujući izravnu sunčevu svjetlost i visoke temperature.

DODATNI USB PRIKLJUČAK

Nećete morati birati između napajanja kamere za snimanje vožnje i telefona. Isporučeni punjač ima dodatni USB priključak koji vam omogućuje oboje.

PREGLEDAVAJTE I DIJELITE VIDEOZAPISE

Uz aktivnu Wi-Fi vezu videozapise možete dijeliti s drugima slanjem veze i pristupne šifre. Spremljenim videozapisima pristupite u zaštićenom trezoru na mreži putem aplikacije Garmin Drive na kompatibilnom pametnom telefonu.

SINKRONIZACIJA VIDEOZAPISA NA KAMERI ZA SNIMANJE VOŽNJE

S pomoću aplikacije Garmin Drive možete kontrolirati i reproducirati sinkronizirane videozapise s do četiri Garmin kamere za snimanje vožnje (prodaju se zasebno) montirane oko vozila kako bi se videozapis snimio iz više kutova.

 

Funkcija upozoravanja u određenim uvjetima može biti ograničena; pojedinosti potražite na web-mjestu Garmin.com/warnings.
 
Tip proizvoda Dodatni pribor za sportske gadgete
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!