text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin EPIX 2, Sapphire Gray Titanium, 010-02582-11, pametni satID EK000423891

Garmin EPIX 2, Sapphire Gray Titanium, 010-02582-11, pametni satID: EK000423891

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1.048,51 €

Cijena
749,00 €

Safirno staklo, Trajanje baterije do 16 dana, Zaslon osjetljiv na dodir  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 19.04.2024

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

NOSITE EPIX. PRIPREMITE SE ZA EPSKE AVANTURE.

Bez obzira na to kakvi su vam fitness ciljevi, vrhunski pametni sat za aktivnosti epix ima sve što vam je potrebno da ih ostvarite.

DIZAJNIRAN ZA VAŠ STIL ŽIVOTA.

Uz predivan AMOLED zaslon veličine 1,3″ koji je uvijek uključen vaš će sat izgledati življe čak i pod jakim sunčevim svjetlom.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Pouzdani gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama karte.

VRHUNSKI MATERIJALI

Uskladite izgled sata sa svojim stilom života odabirom zaslona od safirnog stakla, titanijskog okvira ili okvira od nehrđajućeg čelika.

 

PULSNI OKSIMETAR

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju2 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi procijenio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat stalno bilježi vaš puls3 i upozorit će vas ako puls bude previsok ili prenizak tijekom odmora. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

PRAĆENJE STRESA

Varijabilnost pulsa upotrebljava se za izračun rezultata razine stresa pa možete vidjeti proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje rezultat spavanja i druge podatke.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Možete postaviti i automatski cilj za hidraciju koji se prilagođava ovisno o vašem znojenju tijekom aktivnosti.

SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

ANIMIRANA VJEŽBANJA

Ovaj je sat opremljen animiranim vježbama za kardio trening, trening snage, jogu i pilates koje se lako prate i koje možete gledati na zaslonu svog sata. Birajte između prethodno učitanih animiranih vježbi ili preuzmite nove iz Garmin Connect™ online zajednice kad se upari s kompatibilnim uređajem.

HIIT VJEŽBANJA

Ovaj profil aktivnosti s različitim mjeračima vremena upotrebljavajte za praćenje HIIT vježbanja, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

GARMIN TRENER

Ovi besplatni prilagodljivi planovi treniranja stavljaju vam na raspolaganje savjete stručnih trenera i prilagođavaju se vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat iz aplikacije Garmin Connect.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

MAKSIMALNI VO2

Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To se mjerenje prilagođava za terensko trčanje te uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju procijenjene vrijednosti za dinamiku trčanja, maksimalni VO2, savjetnika za oporavak i još mnogo toga.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU

Pratite svoje napore i upravljajte njima te izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja Grit™ i Flow™ kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

TURNO SKIJANJE

Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA

Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Ovaj sat u kombinaciji s widgetom Surfline® pruža podatke o morskim mijenama, visini valova, vjetru i ocjene valova za pet najbližih lokacija, a kada se upotrebljava s aplikacijom Surfline Sessions™, omogućuje izradu videozapisa svakog vala koji ulovite ispred Surfline kamere.

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS, GALILEO). Primite više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

AKLIMATIZACIJA

Ovaj widget prikazuje vašu trenutačnu nadmorsku visinu, aklimatiziranu nadmorsku visinu i koreliranu pulsnu oksimetriju2, puls3 i broj udisaja kako biste vidjeli kako se držite na trenutačnoj nadmorskoj visini.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

TOPOACTIVE KARTE VIŠE KONTINENATA

Preuzmite TopoActive karte čitavog svijeta putem Wi-Fi® veze ili učitajte svoju lokalnu regiju na sat Sapphire kako se nikada se biste izgubili na svojim putovanjima. Pregledavajte konture terena, nadmorske visine, planinske vrhove, parkove, obale, rijeke, jezera i druge geografske značajke.

SKIJAŠKE KARTE

Jurite padinama uz prethodno učitane topografske karte i na kartama SkiView™ saznajte nazive staza i ocjene težine za 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

GOLF TERENI

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost određivanja cilja dodirom i funkciju PlaysLike Distance.

IZRADA POVRATNE RUTE

Unesite udaljenost koju želite prijeći i dobit ćete predložene rute koje će vas dovesti natrag do početne točke. Trendline™ određivanje rute na temelju popularnosti pomaže vam u pronalaženju najboljih lokalnih staza.

NAVIGACIJA SKRETANJE-PO-SKRETANJE

Pratite rutu ili stazu s pomoću uputa skretanje-po-skretanje koje vas unaprijed obavještavaju o sljedećem skretanju.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s kompatibilnom pametnom telefonu.

APLIKACIJE ZA GLAZBU

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona putem bežičnih slušalica.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda4.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine trgovine kad se sat upari s kompatibilnim uređajem.

UPRAVITELJ NAPAJANJA

Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

TRAJANJE BATERIJE

Baterija traje do 16 dana u načinu rada pametnog sata i do 42 h u GPS načinu rada.

Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.

Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.

Točnost praćenja aktivnosti.

Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.

 

Glavne značajke:

 • materijal objektiva: safirno kristalno staklo

 • materijal okvira: ugljično sivi DLC titan ili čisti titan

 • materijal kućišta: polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od titanija

 • zaslon osjetljiv na dodir

 • trajanje baterije: Pametni sat: do 16 dana (do 6 dana kad je uvijek uključen)

  Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 21 dana

  Samo GPS: do 42 h (30 h kad je uvijek uključen)

  Svi sustavi satelita: do 32 h (24 h kad je uvijek uključen)

  Svi sustavi satelita i više frekvencijskih opsega: do 20 h (15 h kad je uvijek uključen)

  Svi sustavi satelita i glazba: do 10 h (9 h kad je uvijek uključen))

  GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 75 h

  GPS način rada za ekspedicije: do 14 dana

 • praćenje zdravlja

 • svakodnevne pametne funkcije

 • funkcije za sigurnost i praćenje

 • taktičke funkcije

 • funkcije za praćenje aktivnosti

 • funkcije za trening, planiranje i analizu

 • funkcije za trčanje

 • funkcije za golf

 • funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

 • funkcije za biciklizam

 • funkcije za plivanje

 • funkcije za praćenje djece

Ostalo safirno staklo
Boja Crna
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona AMOLED
Veličina zaslona 1.3 "
Rezolucija zaslona 416 x 416
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 16 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, Glonass, Galileo, visinomjer, kompas, žiroskop
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 70 g
Dubina 14 mm
Širina 47 mm
Visina (mm) 47 mm
Sučelje Bluetooth