text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Enduro, Silver Gray, 51mm, 010-02408-00, pametni satID EK000423889

Garmin Enduro, Silver Gray, 51mm, 010-02408-00, pametni satID: EK000423889

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
4.299,00 kn
Cijena
4.099,00 kn
Solarno punjenje, Trajanje baterije do 50 dana, Upravljanje gumbima  Saznaj više

Dostavljamo već od 30.06.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PRIJEĐITE UDALJENOST

Enduro GPS opremljen je Power Glass™ staklom za solarno punjenje koje produžuje trajanje baterije i sadrži brojne vrhunske funkcije za performanse te je stoga namijenjen za sportaše koji se bave ekstremnim sportovima izdržljivosti. Kao što ste vi.

 

DIZAJNIRAN ZA UTRKE

Enduro sadrži uvijek uključen 1,4-inčni zaslon optimiziran za gledanje na sunčevom svjetlu koji vam omogućuje lako gledanje čak i dok ste u pokretu. Opremljen je našim vrhunskim funkcijama za treniranje i izuzetno učinkovitim procesorom koji vam omogućuje da mislite o utrci, a ne o trajanju baterije.

DIZAJNIRAN DA IZDRŽI

Izdržljiv dizajn otporan na vremenske uvjete prilagođen je ekstremnim uvjetima utrke, a odlikuje se okvirom od nehrđajućeg čelika ili laganim titanijskim okvirom s DLC slojem otpornim na ogrebotine. Osim toga sadrži iznimno lagan sportski remen koji je elastičan, prilagodljiv i izdržljiv.

SOLARNO PUNJENJE BATERIJE

Baterija traje do 80 sati u GPS načinu rada1, do 300 sati u načinu rada za maksimalno trajanje baterije1 i do 65 dana u načinu rada pametnog sata sa solarnim punjenjem2.

MANAGER NAPAJANJA

Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

MAKSIMALNI VO2 ZA TERENSKO TRČANJE

Maksimalni VO2 za terensko trčanje procjenjuje razinu kardiovaskularne kondicije terenskih trkača na temelju različitih uvjeta staze i terena koji mogu utjecati na performanse u trčanju.

ULTRA TRČANJE

Upotrijebite aktivnost ultra trčanja uz mjerač vremena odmora i zabilježite vrijeme koje provodite na stanicama za pomoć.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Funkcija ClimbPro za planiranje uzbrdica omogućuje prikaz podataka o aktualnim i nadolazećim uzbrdicama u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine. ClimbPro poboljšane značajke za staze pružaju vam i informacije o nizbrdicama i ravnim dionicama za dodatnu svjesnost o okruženju.

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

AKLIMATIZACIJA NA TEMPERATURU I NADMORSKU VISINU

Pripremite se za svako okruženje. Saznajte kako vam se tijelo ponaša u različitim okruženjima praćenjem aklimatizacije na temperaturu i nadmorsku visinu.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i još mnogo toga3.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Ključno je da svom tijelu osigurate dovoljno vremena da se oporavi između treninga. Ugrađeni savjetnik za oporavak nakon svakog vam vježbanja savjetuje koliko dugo trebate odmarati prije novog napora.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte prijedloge za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

NAVIGACIJSKI SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za trčanje, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf i druge aktivnosti.

APLIKACIJA ZA AVANTURISTIČKE UTRKE

Ovaj profil aktivnosti omogućuje prikaz pulsa, nadmorske visine, vremena segmenata i drugih parametara tijekom utrke. U ovom načinu rada bilježe se GPS koordinate, ali njih u skladu s pravilima za avanturističke utrke ne možete vidjeti. Zaslon sažetka čak vam pomaže da s odborom utrke provjerite vrijeme završetka utrke.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

TURNO SKIJANJE

Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil može razlikovati skijanje i penjanje. Automatski prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Pripremite se za lov na valove. Kada je Enduro uparen s aplikacijom Surfline Sessions™ na kompatibilnom pametnom telefonu, možete izraditi videozapis svakog vala ispred kamere Surfline®. Kasnije pogledajte videozapise kako biste vidjeli svoja postignuća.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Optička tehnologija za mjerenje pulsa3 mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju4 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojim navikama spavanja zahvaljujući analizi lagane, duboke i REM faze sna, kao i pulsnom oksimetru4 i podacima o disanju. Pregledajte podatke o spavanju u namjenskom widgetu koji sadrži rezultat spavanja i druge podatke.

 

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay5 kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda6 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine7.

 

 

1 Pri stalnoj upotrebi u uvjetima 50 000 luksa.

2 Pri nošenju 3 sata dnevno u uvjetima 50 000 luksa.

3 Praćenje aktivnosti i preciznost mjerenja parametara fitnessa.

4 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.

5 Pregledajte informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice.

6 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.

7 Kada se upari s računalom ili kompatibilnim pametnim telefonom uz preuzimanje putem aplikacije Connect IQ.

Glavne tehničke specifikacije:

 • Materijal objektiva: Power Glass™
 • Materijal okvira: Nehrđajući čelik ili titanij obložen ugljičnim slojem dijamantnih svojstava (DLC)
 • Materijal kućišta: Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od metala
 • Quickfit remeni za sat: Da (26 mm)
 • Materijal remena: Iznimno lagan, elastični najlonski remen s čičak-trakom
 • Veličina kučišta, ŠxDxV: 

  51 x 51 x 14,9 mm

  Odgovara zapešćima opsega:
  Silikonski remen: 127 – 210 mm
  Kožni remen: 135 – 213 mm
  Sportski remen: 110 – 220 mm
  Tkani remen: 135 – 213 mm
  Metalni remen: 135 – 225 mm

 • Veličina zaslona: 35,56 mm (1,4")
 • Rezolucija zaslona: 280 x 280 piksela
 • Vrsta zaslona: Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
 • Trajanje baterije: 

  Pametni sat: 50 dana / 65 dana uz solarno punjenje*
  Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 130 dana / 1 godinu uz solarno punjenje*
  GPS: do 70 sati / 80 sati uz solarno punjenje**
  GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 200 sati / 300 sati uz solarno punjenje**
  Aktivnost s GPS-om za ekspedicije: do 65 dana / 95 dana uz solarno punjenje*

  *Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50 000 luksa
  **Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50 000 luksa

 • Vodootporan: 10 ATM
 • Ugrađena memorija: 64 MB
 • Funkcije sata: sinkronizacija vremena s GPS-om, automatsko ljetno vrijeme, alarm na satu, mjerač vremena, štoperica, vrijeme izlaska/zalaska sunca
 • Praćenje zdravlja: mjerenje pulsa na zapešću (neprekidno), dnevni puls u mirovanju, upozorenja za neuobičajen puls, stopa disanja (24x7), pulsna oksimetrija, kondicijska dob, senzor energije Body Battery, cjelodnevno praćenje stresa, podsjetnici na opuštanje, mjerač vremena za opuštajuće disanje, praćenje spavanja, hidracija, praćenje ženskog zdravlja
 • Senzori: omogućen GPS, Glonass, Galileo, Garmin Elevate, barometarski visinomjer, elektronički kompas, žiroskop, brzinomjer, termometar, puls, kisik i aklimatizacija
 • Svakodnevne pametne funkcije: povezivost (Bluetooth, ANT), Connect IQ (mogućnost preuzimanje izgleda sata, podatkovnih polja, widgeta i aplikacija), pametne obavijesti, odgovor porukom / odbijanje telefonskog poziva tekstualnom porukom (samo Android), kalendar, prognoza, štednja baterija, upravljanje glazbom, pronađi moj telefon, pronađi moj sat, upravljanje VIRB kamerom, kompatibilnost sa Android i iPhone pametnim telefonima, Garmin Pay
 • Funkcije za sigurnost i praćenje: Livetrack, Group Livetrack, dijeljenje događaja u stvarnom vremenu, prepoznavanje nezgoda tijekom odabira aktivnosti, pomoć
 • Funkcije za praćenje aktivnosti: brojač koraka, traka podsjetnika na kretanje, automatski cilj, izračun potrošenih kalorija, broj katova, prijeđena udaljenost, minute intenzivnog vježbanja, TrueUp, Move IQ
 • Funkcije za trening, analizu i planiranje: zone pulsa, vrijeme oporavka, broj udisaja, preuzimanje planova treninga, mjerači odmora, vodič kroz staze, Strava funkcije
 • Funkcije za trčanje: trčanje, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, ultra trčanje, virtualno trčanje, vrijeme, tempo i udlajenost na temelju GPS-a, kadenca, stanje performansi, vježbanje trčanja, predviđanje utroke, senzor brzine/kadence

 

Ostalo funkcije za trčanje, biciklizam, plivanje, okvir od čelika
Boja Siva
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona Transflektivan
Veličina zaslona 1.4 "
Rezolucija zaslona 280 x 280
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 50 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, Glonass, Galileo, visinomjer, kompas, žiroskop
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 71 g
Dubina 15 mm
Širina 51 mm
Visina 51 mm
Sučelje Bluetooth