text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Forerunner 945 Black, 47mm, 010-02063-01, pametni sat za trčanjeID EK000427179

Garmin Forerunner 945 Black, 47mm, 010-02063-01, pametni sat za trčanjeID: EK000427179

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
499,00 €

3.759,72 kn

Garmin Pay, glazba na satu, Trajanje baterije do 14 dana, Idelan za trčanje  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 02.06.2023

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

DIZAJNIRAN ZA MOTIVIRANE

Ovaj smo sat stvorili za vas koji trčite u zoru i triatlonce navikle na bol. Dok jurite za svojom sljedećom pobjedom, neka vas prati i najbolji sat.

  • Ne možete trčati bez pravog ritma. Sinkronizirajte omiljenu glazbu na svoj sat.
  • Želite brojeve? Mi ih imamo. Dobit ćete najviše mjerenja performansi dosad.
  • Nemate gotovine? Sve je u redu. Upotrijebite rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™1.
  • Sve upute bez ijednog papira. Instalirane karte u boji navode vas dok trčite.
  • Budite bez brige. Funkcije sigurnosti i praćenja2 pomažu vam da se osjećate sigurno dok trčite.
  • Uz do 10 sati trajanja baterije u GPS načinu rada s glazbom sat će raditi i nakon vaše najduže utrke.

ELITNI DIZAJN SATA ZA TRČANJE

Kada svaki gram težine čini razliku, izborite se u utrci do cilja s pomoću laganog pametnog sata koji nije glomazan na zapešću.

MATERIJALI SPREMNI ZA MARATON

Forerunner 945 miljama je ispred konkurencije zahvaljujući izuzetno izdržljivom silikonskom remenu i izuzetno čvrstom Corning® Gorilla® Glass DX staklu.

 

 

GARMIN TRENER

Ovi prilagodljivi Planovi treninga sadrže savjete stručnih trenera i besplatne planove treniranja koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Promijenite svoju rutinu vježbanja profilima aktivnosti za biciklizam, plivanje u bazenu, plivanje na otvorenoj vodi, trčanje na atletskoj stazi, vježbanje na orbitreku, steper i druge aktivnosti.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Steknite uvid u podatke o pulsu3 uz upozorenja ako vam je puls previsok ili prenizak tijekom odmora. Mjerite napor svog srca tijekom aktivnosti, čak i pod vodom.

VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

DINAMIKA TRČANJA

Kada se upotrebljava s kompatibilnim dodatkom, Forerunner 945 mjeri kritična parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

MAKSIMALNI VO2

Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

STANJE PERFORMANSI

Dok trčite, analizirajte svoj tempo, puls i varijabilnost pulsa za procjenu trenutačne učinka u stvarnom vremenu.

STATUS TRENIRANJA

Ovo mjerenje procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.

EFEKT VJEŽBANJA

Saznajte kako vaše vježbanje utječe na poboljšanje izdržljivosti, brzine i snage uz podatke o efektu aerobnog i anaerobnog Efekt vježbanja .

OPTEREĆENJE TRENIRANJA

Ova vam statistika mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Ugrađeni savjetnik za vrijeme oporavka nakon svakog vam vježbanja savjetuje koliko dugo trebate odmarati prije novog napora. Pri tom uračunava čak i cjelodnevni stres, spavanje i dnevnu aktivnost koja se ne odnosi na vježbanje.

MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA

Uz poboljšanja na temelju smjernica Svjetske zdravstvene organizacije sada ćete znati kada ste i tijekom kojih aktivnosti u danu zaradili minute intenzivnog vježbanja.

DULJE TRAJANJE BATERIJE

Dobit ćete do 2 tjedna trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i 10 sati u GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe. Upotrijebite način rada UltraTrac™ kako bi baterija trajala duže i od vaše najduže utrke.

KARTE U BOJI

Nije važno trčite li gradskim ulicama ili vozite bicikl šumskim stazama – u Forerunner 945 ugrađene su karte uz koje ćete uvijek biti na pravom putu.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite ClimbPro planiranje uspona na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine.

NAVIGACIJA SKRETANJE-PO-SKRETANJE

Pratite rutu ili stazu s pomoću uputa skretanje-po-skretanje koje vas unaprijed obavještavaju o sljedećem skretanju.

IZRADA POVRATNE RUTE

Unesite udaljenost koju želite prijeći i dobit ćete predložene rute koje će vas dovesti natrag do početne točke. TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTI pomaže vam u pronalaženju najboljih lokalnih staza.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Senzor pulsnog oksimetra na zapešću5 prati razinu zasićenosti krvi kisikom i time omogućuje napredno praćenje spavanja i aklimatizacije na veće nadmorske visine.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Moći ćete vidjeti rezultat kvalitete spavanja i otkriti kako možete dobiti bolji rezultat. Možete čak pratiti i različite faze spavanja, kao i puls, stres, pulsnu oksimetriju5 i disanje.

PRAĆENJE MENSTRUACIJE

Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Pojedinosti možete primati čak i na zapešće zahvaljujući widgetu za praćenje menstrualnog ciklusa i aplikaciji za praćenje trudnoće.

GLAZBA NA VAŠEM ZAPEŠĆU

Preuzmite do 500 pjesama i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify®, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata).

RJEŠENJE ZA PLAĆANJE GARMIN PAY

Preskočite redove čekanja u trgovinama i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.

FUNKCIJA LIVETRACK

LiveTrack vašim prijateljima i članovima obitelji omogućuje praćenje vaše lokacije u stvarnom vremenu te čak i pregled cijele prethodno isplanirane staze. Budite bezbrižni jer će vaši najbliži znati točno kuda se vozite ili trčite.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda2.

UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM

Upravljajte trenažerom Tacx® Smart putem ANT+® tehnologije te simulirajte stazu, automatski mijenjajte otpor i primajte upute za vježbanje kada se koristite stazama ili vježbanjima sa sata.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine.

SINKRONIZACIJA S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™

Prenesite aktivnosti u aplikaciju Garmin Connect za interakciju s uspješnom online zajednicom u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.

Pregledajte informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice.
Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na web-mjestu Garmin.com/safety.
Točnost praćenja aktivnosti.
Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja ili HRM-Run™ ili HRM-Tri™ senzorima (prodaju se odvojeno).
Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
Kada se uređaj upari s kompatibilni pametni telefon.
 
 
Ostalo izdržljivi silikonski remen i čvrsto Cornig Gorilla Glass
Boja Crna
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona Transflektivan
Veličina zaslona 1.2 "
Rezolucija zaslona 240 x 240
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 14 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, Glonass, Galileo, visinomjer, kompas, termometar, puls, kisik
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 50 g
Dubina 14 mm
Širina 47 mm
Visina 47 mm
Sučelje Bluetooth
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!