text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Forerunner 955 Solar White, 010-02638-21, pametni satID EK000459431

Garmin Forerunner 955 Solar White, 010-02638-21, pametni satID: EK000459431

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
683,52 €

Cijena
599,00 €

ZASJENITE KONKURENCIJU Probijate se prema postolju? Stavite ovaj lagani pametni sat na svoje zapešće. Trenirajte i ostvarujte najb...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 25.04.2024

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

ZASJENITE KONKURENCIJU

Probijate se prema postolju? Stavite ovaj lagani pametni sat na svoje zapešće. Trenirajte i ostvarujte najbolje što možete, a sa staklom za solarno punjenje Power Glass™ produljite vijek trajanja baterije kako biste izdržali dulje od ostalih.

  • U načinu rada pametnog sata baterija može trajati do 20 dana, za potpuni prikaz zdravstvenog stanja – od spavanja do treniranja.
  • Iskoristite snagu Sunca i ostvarite do 49 sati trajanja baterije u GPS načinu rada uz pomoć solarnog punjenja2.
  • Na novom odzivnom dodirnom zaslonu prstom listajte kroz statistike i karte.
  • Samouvjereno trčite po svim stazama zahvaljujući ugrađenim kartama u boji i višepojasnoj GPS tehnologiji.
  • Spremnost za treniranje pokazuje vam kada ste potpuno spremni za produktivnu sesiju.
  • Planirajte strategiju s preporučenim vježbama za dan, detaljima staze i drugim mogućnostima widgeta za utrke.

 

 

SOLARNO PUNJENJE BATERIJE

U načinu rada pametnog sata sa solarnim punjenjem1 dobivate trajanje baterije do 20 dana. U GPS načinu rada dobivate do 42 sata, odnosno 49 sati sa solarnim punjenjem2. U načinu rada UltraTrac™ krećite se još duže, do 110 sati sa solarnim punjenjem2.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Pritišćite ili prstom kližite kroz karte i statistike tradicionalnim upravljanjem s gumbima ili na novom, odzivnom dodirnom zaslonu.

SKROJEN ZA PREDANE

Sa samo 52 grama Forerunner 955 osigurava lakoću vaših nogu i usklađenost s tijelom.

 

SPREMNOST ZA TRENIRANJE

Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

JUTARNJE IZVJEŠĆE

Primite pregled spavanja, oporavka te uvid u treniranje odmah po buđenju uz status varijabilnosti pulsa, spremnost za treniranje i vremenske uvjete. Čak možete i prilagoditi izvješće kako biste odabrali što želite prikazati.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA

Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics™.

WIDGET ZA UTRKE

Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, preporučenim dnevnim vježbama za dan te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

GARMIN TRENER

Besplatni prilagodljivi planovi Planovi treninga obuhvaćaju programe za udaljenosti od 5k, 10k i polumaraton, uključujući savjete stručnih trenera koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima.

SNAGA TRČANJA

Sa senzorom dinamike trčanja ili senzorom HRM-Pro™ na zapešću dobivate kontinuirano mjerenje snage koju tijekom trčanja prenosite na tlo.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU

S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

DINAMIKA TRČANJA

Tijekom upotrebe senzora dinamike trčanja ili senzora HRM-Pro sat Forerunner 955 mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

STATUS TRENIRANJA

Primjenom novih indikatora poput statusa varijabilnosti pulsa, povijesti nedavnog vježbanja i performansi ostvarite lagani uvid u svoj ukupni napor, bez obzira na to trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

AKUTNO OPTEREĆENJE

Usporedite intenzitet nedavnog vježbanja s optimalnim rasponom kako biste unaprijedili fitness i povijest treniranja.

EFEKT VJEŽBANJA

Saznajte kako vježbanje utječe na vašu izdržljivost, brzinu i snagu iz podataka o učinku aerobnog i anaerobnog EFEKT VJEŽBANJA .

FUNKCIJA PACEPRO™

Funkcija PacePro vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

VRIJEME OPORAVKA

Iz posljednjeg treninga, ali i ukupnog stresa, spavanja i dnevnih aktivnosti izvan vježbanja saznajte koliko se trebate oporavljati prije sljedećeg napornog vježbanja.

MAKSIMALNI VO2

Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2, indikator koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

STANJE PERFORMANSI

Dok trčite, provedite analizu svog tempa, pulsa i varijabilnosti pulsa za procjenu trenutačne učinka u stvarnom vremenu.

SINKRONIZIRAJTE PLANOVE TRENIRANJA

Nabavite svoje planove treniranja u zatvorenom i na otvorenom u aplikaciji Garmin Connect™ ili jednostavno sinkronizirajte Forerunner s drugim platformama, uključujući TrainingPeaks® i TrainerRoad.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Promijenite svoja vježbanja profilima aktivnosti za biciklizam, triatlon, plivanje u bazenu, plivanje na otvorenoj vodi, trčanje na atletskoj stazi i druge aktivnosti. Za utrke i kombinirana vježbanja možete se prebacivati između sportova samo jednim pritiskom gumba.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije dobivate procjenu tempa kojim biste trebali istrčati udaljenosti od 5k, 10k ili čak maraton. Uz to, podaci trenda ističu utjecaj vašeg treninga kroz vrijeme.

PODRŠKA ZA VIŠE POJASEVA

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije te višestrukim frekvencijama koje odašilju navigacijski sateliti za veću točnost u prostorima u kojima se GNSS signali odbijaju, slabi su ili do kojih uobičajeno ne prodiru te ostvarite vrhunsku točnost pretrčane udaljenosti i brzine, čak i u zahtjevnim okruženjima.

KARTE U BOJI

Nije važno trčite li gradskim ulicama ili vozite bicikl šumskim stazama, sat Forerunner 955 dolazi s ugrađenim kartama u boji uz koje ćete uvijek biti na pravom putu.

NAVIGACIJA SKRETANJE-PO-SKRETANJE

Slijedite stazu uz pomoć uputa koje vas navode od skretanja do skretanja te unaprijed upozoravaju na sljedeće skretanje.

IZRADA POVRATNE RUTE

S određivanjem staze na temelju popularnosti Trendline™ lakše ćete pronaći najbolje lokalne staze. Jednostavno unesite željenu udaljenost i sat Forerunner 955 predložit će stazu koja će vas vratiti u početnu točku.

NADOLAZI

Jedan pogled dovoljan je da saznate koje se točke interesa nalaze uz stazu. Možete i pregledavati parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu uz plus sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite planiranje uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda3 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima. Po zadanim je postavkama prepoznavanje nezgoda omogućeno samo za odabrane profile aktivnosti.

STAZE

Izradite ili pronađite staze u našoj aplikaciji Garmin Connect i nikada vam neće ponestati ideja za trčanje. Možete ih isplanirati i na drugim platformama kao što su Strava i Komoot te ih zatim automatski sinkronizirati s pametnim satom Forerunner.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat neprekidno mjeri vaš puls4 s našim senzorom pulsa najnovije generacije i upozorit će vas ako ostaje previsok ili prenizak dok mirujete. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor4.

POBOLJŠANO PRAĆENJE SNA I REZULTAT SPAVANJA

Bolje razumijte kako se tijelo oporavlja i sprema za treniranje uz našu poboljšanu funkciju za praćenje sna. Nakon buđenja primit ćete rezultat spavanja uz analizu faza sna, kao i pulsnu oksimetriju5 i disanje te detaljne uvide kako biste poboljšali kvalitetu sna.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Senzor pulsnog oksimetra na zapešću5 prati razinu zasićenosti krvi kisikom i time omogućuje napredno praćenje spavanja i aklimatizacije na veće nadmorske visine.

PRAĆENJE MENSTRUACIJE

Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Čak možete vidjeti i zabilježiti pojedinosti na zapešću uz aplikaciju za praćenje ženskog zdravlja

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls4, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju5, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

 

Uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50.000 luksa.
Pri stalnoj upotrebi u uvjetima 50 000 luksa.
Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
Točnost praćenja aktivnosti.
Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
Informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice potražite na web-mjestu Garmin.com/GarminPay/banks.
 
Ostalo kompatibilno sa iPhone i Android, solarno punjenje
Boja Bijela
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona Transflektivan
Veličina zaslona 1.3 "
Rezolucija zaslona 260 x 260
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 20 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, glonass, galileo, mjerenje pulsa, barometar, kompas, brzinomjer, žiroskop, termometar, kisik, aklimatizacija
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 53 g
Dubina 46.5 mm
Širina 56.5 mm
Visina (mm) 14.4 mm
Sučelje Bluetooth
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!