text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition, Coyote Tan (010-02805-02), pametni satID EK000563501

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition, Coyote Tan (010-02805-02), pametni satID: EK000563501

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust.
Akcija traje od 12.4. u 9h do 16.4.2024. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.
Više saznaj ovdje.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
521,25 €

Cijena
419,00 €

ZAŠTO BISTE SAMO IZVRŠILI MISIJU? DOMINIRAJTE. Ovaj odvažan, izdržljiv GPS pametni sat dovoljno je robustan da može pratiti vaš tempo, a opremljen je t...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 22.04.2024

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na uslugu montaže klima, školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.4. u 9h do 16.4.2024. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca

ZAŠTO BISTE SAMO IZVRŠILI MISIJU? DOMINIRAJTE. Ovaj odvažan, izdržljiv GPS pametni sat dovoljno je robustan da može pratiti vaš tempo, a opremljen je taktičkim funkcijama, ugrađenim LED svjetlom i solarnim punjenjem.Slika


Izdržljivost po vojnom standardu znači da se više ne morate suzdržavati.


Taktičke funkcije uključuju kompatibilnost za noćno gledanje i mnoge druge funkcije za terenske operacije.


Ne prekidajte misiju prije nego što joj dođe kraj uz neograničeno trajanje baterije u načinu rada pametnog sata koje osigurava solarno punjenje1.

 

Slika


Trenirajte na svoj način uz ugrađene sportske aplikacije na zapešću.


Bolje upoznajte svoje tijelo uz neprekidno praćenje zdravlja.


Kada se smrači, ugrađeno LED svjetlo omogućit će vam da se nastavite kretati.


 

Budite spremni za misijuUGRAĐENO SVJETLO

Kako bi vam olakšalo snalaženje u uvjetima slabog osvjetljenja, ugrađeno višestruko LED svjetlo omogućava stupnjevanje intenziteta, a bljeskalica odgovara vašoj kadenci trčanja – osim toga, tu je i zeleno svjetlo koje će vam pomoći pratiti neposredno okruženje tijekom noćne upotrebe.

KOMPATIBILNOST ZA NOĆNO GLEDANJE

Prebacujte se između dnevnog i noćnog prikaza zahvaljujući zaslonu koji se može čitati s pomoću naočala za noćno gledanje.

Slika

SA SOLARNIM NAPAJANJEM

Staklo za solarno punjenje Power Glass™ produljuje trajanje baterije, pružajući 50 % više energije od modela Instinct® 2 Solar. Osigurajte dulji rad uz potencijal za neograničeno trajanje baterije na solarno punjenje u načinu rada pametnog sata1.

 

Slika

KAMUFLAŽNI NAČIN RADA

Nestanite s radara omogućivanjem kamuflažnog načina rada kako biste zaustavili spremanje i dijeljenje vašeg GPS položaja i onemogućili bežično povezivanje i komunikaciju.

BALISTIČKI KALKULATOR

Oslobodite Applied Ballistics® kalkulator putem aplikacije AB Synapse™ – Garmin (potrebna naknada za otključavanje) i pristupite rješenjima za ciljanje u streljaštvu dugog dometa na terenu.

FORMAT DVOSTRUKOG POLOŽAJA

Jednostavno sinkronizirajte svoju lokaciju s drugima zahvaljujući istovremenom prikazu univerzalnog transverzalnog Mercatorovog koordinatnog sustava i vojnog mrežnog referentnog sustava na istom zaslonu.

 

Slika

PREKIDAČ ZA BRISANJE

Ako sigurnost postane problem, prekidač za brisanje briše sve podatke iz korisničke memorije.

NAČIN RADA JUMPMASTER

Izračunajte točke iskoka u skladu s vojnim smjernicama dok navigirate do cilja nakon što iskočite iz letjelice.

TAKTIČKA AKTIVNOST

Pregledavajte podatke o vremenu, tempu, vremenu dana, nadmorskoj visini i lokaciji na oba načina bilježenja koordinata.

 

Pratite svaku avanturuSlika

PODRŠKA ZA VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA

Osigurajte prijem i upotrebu višestrukih frekvencija koje šalju navigacijski sateliti što omogućavaju preciznije pozicioniranje korisnika.

TRACBACK® IZRADA RUTA

Uz ovu funkciju navigirajte istom rutom natrag na početnu točku i ne nagađajte kojim se putem trebate vratiti.

REFERENTNA TOČKA

Pratite položaj poznatog mjesta kao što su lokacija vašeg automobila ili početak staze u odnosu na lokaciju na kojoj se nalazite i jednostavno pronađite put natrag do njega.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

 

Živite povezaniSlika

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz aplikacije Connect IQ trgovine na kompatibilnom pametnom telefonu.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay obuhvaćenih davatelja usluge.

 

Slika

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno funkciju prepoznavanja nezgoda2.

PRIKAZ KALENDARA

Jednostavno pregledajte svoje planove za svaki dan na posebnom zaslonu za kalendar kada je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.

SINKRONIZACIJA S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™

Pregledavajte svoje podatke o zdravlju i kondiciji na jednom mjestu. Aplikacija Garmin Connect na vašem kompatibilnom pametnom telefonu uspješna je online zajednica u kojoj se aktivni ljudi povezuju, natječu i dijele svoja postignuća.

 

Trenirajte kako želiteSlika

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Bavite se onime što volite uz prethodno učitane profile aktivnosti za trčanje, biciklizam, plivanje, treninge snage, dvoransko penjanje, skijanje, daskanje po snijegu, golf, jogu, pilates i mnoge druge.

HIIT VJEŽBANJA

Ovaj profil aktivnosti prati vaša HIIT vježbanja, uključujući AMRAP, EMOM, Tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

UTRKE S PREPREKAMA

Pratite svoje performanse tijekom utrka s preprekama – pri čemu se prolazna vremena bilježe između trčanja i dijelova s preprekama. Nakon što ručno zabilježite prolazna vremena tijekom prvog kruga, moći ćete se fokusirati isključivo na utrku, a prolazna vremena bilježit će se automatski. Zatim nakon utrke pregledajte svoju statistiku.

 

MAKSIMALNI VO2

Trenirajte pametnije uz maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

Slika

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja ili vožnje kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

ZA VRIJEME OPORAVKA

Nakon svakog vježbanja za vrijeme oporavka sat vam daje do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja Grit® i Flow™ kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

 

Upoznajte svoje tijeloSlika

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Steknite uvid u podatke o pulsu3 uz upozorenja ako vam je puls previsok ili prenizak tijekom odmora. Mjerite i napor svog srca tijekom aktivnosti.

JUTARNJE IZVJEŠĆE

Primite pregled spavanja, oporavka te uvid u treniranje odmah po buđenju uz status varijabilnosti pulsa i vremenske uvjete. Čak možete i prilagoditi izvješće kako biste odabrali što želite prikazati.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Pristupite sveobuhvatnoj analizi faza laganog i dubokog sna te REM faza3. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

 

Slika

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte energetske rezerve svog tijela s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PULSNI OKSIMETAR

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju4 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi procijenio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA

Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa Varijabilnošću pulsa tijekom sna ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak, na temelju tehnologije razvijene u našem timu Firstbeat Analytics™.

Ostalo Ugrađena memorija 64 MB, zaslon monokromatski, čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
Boja Smeđa
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona n/a
Veličina zaslona 1.1 "
Rezolucija zaslona 176 x 176
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) Do 40 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, GLONASS, GALILEO, pozicioniranje u više frenkvencijskih opsega, garmin elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću, puls, kisik i aklimatizacija, barometarski visinomjer, elektronički kompas, žiroskop, brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora), termometar
Vodootporan Da
NFC Ne
Masa 67 g
Dubina 14.5 mm
Širina 50 mm
Visina (mm) 50 mm
Sučelje Bluetooth