text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Tactix 7 Standard Edition, 010-02704-01, pametni satID EK000459385

Garmin Tactix 7 Standard Edition, 010-02704-01, pametni satID: EK000459385

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1.153,36 €

Cijena
1.049,00 €

Premium multisport sat, Safirno staklo, dodirni zaslon, Trajanje baterije do 28 dana  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 19.04.2024

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PREMIUM TAKTIČKI GPS MULTISPORT SAT

  • Ovaj multisport GPS pametni sat sa safirnim staklom, standardnim gumbima i dodirnim zaslonom pruža posebne taktičke funkcije, karte, glazbu, napredne funkcije treniranja i još mnogo toga.
  • Ovaj robustan sat vrhunskog dizajna izrađen je u skladu s vojnim standardima (MIL-STD-810).
  • Nemojte biti ograničeni trajanjem baterije, dobivate do 28 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata.
  • Kada se smrači, ugrađeno LED svjetlo omogućit će vam da se nastavite kretati.
  • Ostanite skriveni uz posebne funkcije kao što je kompatibilnost za noćno gledanje.
  • Navigirajte svijetom uz referentne podatke višestrukih GNSS satelita i senzore za upotrebu na otvorenom.
  • Uživajte u pametnim funkcijama kao što su plaćanje, glazba i obavijesti kada je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.
TRAJANJE BATERIJE
Baterija traje do 28 dana u načinu rada pametnog sata i do 89 sati u GPS načinu rada.

KVALITETAN DIZAJN
Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna i testiran u skladu s američkim vojnim standardima (MIL-STD-810) odlikuje se velikim zaslonom od 1,4″.

DODIRNI ZASLON I GUMBI
Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.UGRAĐENO ZELENO ILI BIJELO SVJETLO
Ugrađeno svjetlo s višestrukim LED lampicama stalni je izvor jarkog zelenog ili bijelog svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja i pomoći će vam da nađete svoj put kada se smrači.

KOMPATIBILNOST S NAOČALAMA ZA NOĆNO GLEDANJE
Jednostavno se prebacujte između dnevnog i noćnog prikaza zahvaljujući zaslonu koji se može čitati s pomoću naočala za noćno gledanje.

KAMUFLAŽNI NAČIN RADA
Kamuflažni način rada zaustavlja spremanje i dijeljenje vašeg GPS položaja i onemogućuje bežično povezivanje i komunikaciju, a istovremeno omogućuje upotrebu sata.
PREKIDAČ ZA BRISANJE
Ako sigurnost postane problem, prekidač za brisanje briše sve podatke iz korisničke memorije.

FORMAT DVOSTRUKOG POLOŽAJA
Jednostavno sinkronizirajte svoju lokaciju s drugima zahvaljujući istovremenom prikazu univerzalnog transverzalnog Mercatorovog koordinatnog sustava i vojnog mrežnog referentnog sustava na istom zaslonu.

NAČIN RADA JUMPMASTER
Ova funkcija služi za izračun točke iskoka u skladu s vojnim smjernicama, a pomaže vam i da dođete do cilja nakon što ste iskočili iz letjelice.PROJEKCIJA TOČAKA
Postavite i spremite udaljene geo položaje i kasnije ih upotrijebite za navigaciju.

AKTIVNOST LOVA
Pratite lov i označite točke specifične za lov izravno na satu.

NAVIGACIJA UZ FUNKCIJU DIRECT-TO
Navigirajte izravno do lokacije ili točke iz aeronautičke baze podataka cijelog svijeta. Ili odaberite funkciju Najbliže kako biste aktivirali putanju do najbliže zračne luke.

VREMENSKE PROGNOZE
Pristupite podacima o vremenskim uvjetima za let, uključujući METAR i TAF podatke te podatke s NEXRAD radara, kako biste vidjeli podatke o vjetru, vidljivosti, barometarskom tlaku i još mnogo toga1.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE
Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

HIIT VJEŽBANJA
Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE
Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

NADOLAZI
Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™
Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

MJERENJE PERFORMANSI
Pregledajte napredne parametre treniranja koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i još mnogo toga2.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU
S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK
Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

MTB DINAMIKA
Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

FUNKCIJA CLIMBPRO
Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

FUNKCIJE ZA SURFANJE
Pripremite se za lov na valove. Ovaj tactix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere3. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

TURNO SKIJANJE
Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA
Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

PODRŠKA ZA GNSS S VIŠE FREKVENCIJSKIH POJASEVA
Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS, Galileo). Primite više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

ABC SENZORI
Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

KARTE GOLF TERENA
Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42 000 golf terena diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.


SKIVIEW™ KARTE
Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

TOPO KARTE VIŠE KONTINENATA
tactix® 7 – Standard Edition isporučuje se s prethodno učitanim TopoActive karte iz vaše regije i omogućuje besplatno preuzimanje dodatnih karata za cijeli svijet uz koje se nikada nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

GRANICE JAVNIH POVRŠINA
Opcionalni prikaz granica federalnih javnih površina na topografskim kartama daje vam do znanja kamo idete i gdje biste trebali biti.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
Optička tehnologija za mjerenje pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA
Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju4 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA
Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™
Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PRAĆENJE DISANJA
Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™
Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls2, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju4, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

PRAĆENJE HIDRACIJE
Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

PAMETNE OBAVIJESTI
Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

APLIKACIJE ZA GLAZBU
Pohranite do 2000 pjesama ili pristupite aplikacijama za streaming glazbe s kompatibilnih servisa, uključujući Spotify, Deezer i Amazon Music, te slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™
Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE
Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda5.

CONNECT IQ™ TRGOVINA
Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine na kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.

Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.
Točnost praćenja aktivnosti.
Kada se upari s aplikacijom Garmin Connect™ na pametnom uređaju i aplikacijom Surfline na pametnom uređaju.
Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
Kada se upari s kompatibilnim pametnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
Wi-Fi je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.
Ostalo Kompatibilno sa iPhone i Android
Boja Crna
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona Transflektivan
Veličina zaslona 1.4 "
Rezolucija zaslona 280 x 280
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 28 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori GPS, glonass, galileo, mjerenje pulsa, barometar, kompas, brzinomjer, žiroskop, termometar, kisik, aklimatizacija
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 89 g
Dubina 51 mm
Širina 51 mm
Visina (mm) 14.9 mm
Sučelje Bluetooth
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!