text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin quatix 6, sportski pametni sat za nautičareID EK000308533

Garmin quatix 6, sportski pametni sat za nautičareID: EK000308533

5.399,00 kn
Cijena
5.099,00 kn
Dizajniran za pomorce, Obalne i kopnene karte, Trajanje baterije do 14 dana  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

SPOJ STILA I FUNKCIONALNOSTI ZA VAŠE AVANTURE NA MORU I KOPNU

Dizajniran za ozbiljne pomorce, quatix 6 objedinjuje sve najbolje funkcije sata Fenix 6 sa svime što će vam trebati na vodi. Nikad niste bili ovako povezani sa svojim plovilom. quatix 6 omogućuje vam da preuzmete kontrolu s vlastitog zapešća. Sat se odlikuje robusnim, ali profinjenim dizajnom i stvoren je da ostane uz vas u svim uvjetima. Uz obalne i kopnene karte uvijek ćete znati gdje se nalazite.

Stvoren za sve vaše hobije. Prethodno učitane aplikacije za plovidbu, ribolov, vježbanja i još mnogo toga. Bilo da ste na kopnu ili na moru, ostat ćete povezani sa svime što vam je važno. Plovite do 2 tjedna uz jedno punjenje kada se sat upotrebljava u načinu rada pametnog sata.

 

quatix 6 povezuje se s kompatibilnim Garmin ploterima, primopredajnikom GNT™ 10 i drugim uređajima za prijenos podataka na vaš sat. Čak i kada niste za kormilom, možete upravljati plovilom. Pristupite aplikaciji Autopilot za promjenu smjera, aktivaciju upravljanja s pomoću oblika i praćenje GPS rute. Upravljajte ugrađenim sustavom za zabavu s uređaja quatix 6 putem ugrađene aplikacije Fusion-Link Lite. Pregledavajte podatke – uključujući dubinu vode, broj okretaja motora u minuti, vjetar, prilagođene podatke i još mnogo toga – izravno na satu kada povežete uređaj quatix 6 s kompatibilnim uređajima na plovilu. Ne trebate se vraćati za kormilo da biste označili svaki ulov. S pomoću sata postavite točke na ploteru s bilo kojeg mjesta na plovilu.

 

MOGUĆNOSTI FUNKCIJE GARMIN SAILASSIST

Kada je riječ o jedrenju, nemojte samo tempirati početak utrke – vizualizirajte ga. Stvorite virtualnu startnu liniju kako biste izmjerili vrijeme za savršen početak. Upotrijebite funkciju pomoći pri okretu uz vjetar da biste saznali kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra.

Avantura vas čeka – na vodi i kopnu.

quatix 6 podržava vrhunske obalne karte s integriranim Navionics® podacima. quatix 6 sadrži sve profile aktivnosti multisport GPS sata fēnix® 6 za praćenje sportova na vodi i kopnu, uključujući golf, planinarenje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, vožnju kajakom i druge sportove.
 
Sat stalno bilježi vaš puls1 i pomaže u mjerenju vašeg napora tijekom aktivnosti – čak i pod vodom. Pristupite još većem broju podataka u našoj aplikaciji na Apple® ili Android uređaju. Navigirajte kroz svoje avanture s pomoću topografskih karata. Pregledavajte nazive staze i ocjene težine za 2000 skijališta diljem svijeta. Ovaj sat odlikuje se iznimno osjetljivom GPS navigacijom i funkcijama praćenja, kao i mogućnostima ABC senzora (visinomjer, barometar i kompas).
 
 
 
 
Ostalo Corning Gorilla DX
Boja Plava
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Senzori omogućen gps, glonass, galileo, garmin elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću, brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora)
Masa 83 g
Dubina 14.7 mm
Širina 47 mm
Visina 47 mm
Kapacitet baterije 0 mAh
Sučelje Bluetooth
Vrsta zaslona n/a
Vodootporan Da
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 14 dana
Rezolucija zaslona 260 x 260
NFC Da
Materijal (remen) silikon