text.skipToContent text.skipToNavigation

MS ENERGY električni romobil e21, crniID EK000441620

MS ENERGY električni romobil e21, crniID: EK000441620

Najbolja kombinacija!
Uz Mastercard kartice Zagrebačke banke, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta za prvih 300 kupaca na odabranu ponudu. Vrijedi od 24.6. u 9h do 27.6.2022. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
5.999,00 kn
Veličina kotača: 10" | Max. brzina: do 25 km/h | Snaga motora: 500W | Domet: do 90km | Max. nosivost: do 120kg | Baterija: 20,8 Ah |  Saznaj više

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

MS Energy e21 električni romobil

Novi model stiže iz MS Energy-a, e21 električni romobil.

Robustan gradski romobil sa iznimno velikom baterijom.

Više vožnje, više zabave

Ne budite ograničeni. Električni romobil MS Energy E21 opremljen je izuzetno moćnom baterijom zahvaljujući kojoj će s jednim punjenjem preći 75-90 km*. Regenerativna kočnica akumulira energiju prilikom kočenja ili vožnje nizbrdo i dodatno povećava domet.

Jedna od velikih prednosti E21 električnog romobila osim samo kapaciteta baterije, je njeno jednostavno vađenje iz podnice romobila.

Što je veća baterija romobila to je i njegova ukupna masa veća, no E21 električni romobil vam skraćuje muke, jednostavno izvadite bateriju i punite ju odvojeno.
Opcija punjenja baterije dok je u romobilu je također moguća.

Udobna i sigurna vožnja čak i na neravnim putevima

Vožnja romobilom ne mora biti neugodna. MS energy E21 ima velike gume  (10″) za udobniju vožnju preko neravnina na vašem putu.  Za brzo i sigurno kočenje brinu dvostruki sustav prednjih  i stražnjih disk kočnica i kočenje motorom, prednja i stražnja LED svjetla i zvono.
Pogonski motor nalazi se u stražnjem kotaču.

 

Sigurnost na prvom mjestu

Romobili su sukladni europskoj normi za laka osobna električna vozila EN 17128.

Što znači da su vozilo i baterija dizajnirani i konstruirani na način da se spriječi svaki rizik od požara i mehaničkih oštećenja prilikom predvidljive uporabe vozila a baterija je osigurana zaštitom od prekomjernog punjenja, kratkog spoja te pregrijavanja.

Prema zahtjevima dotične norme vozila su opremljena svom potrebnom signalizacijom (svjetla prednja i stražnja, katadiopteri), ograničenjem maksimalne brzine na 25 km/h te pješačkim načinom rada ograničenim na 6 km/h.

 

Preklopni mehanizam

Preklopni mehanizam je robustan, čvrst, lako podesiv. Otpuštanjem preklopne poluge, stup se spušta te ga jednostavno zakačite za stražnji blatobran.
Mogućnost sklapanja olakšava transport.

 

 

Napomena:
Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje, prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte ga voziti.
Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
Brinite o održavanju električnog romobila.

*ovaj podatak je objavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je teško ponovno stvoriti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tlak, podlozi, nagibu, tlaku u gumama…

 

Dužina: 117.5
Širina: 58
Visina: 127.5
Težina: 20kg
Kočnice: Stražnja disk kočnica
Stražnji kotač: Puni kotač
Prednji kotač: Puni kotač
Vrijeme punjenja (h): 11
Maksimalna nosivost: 120kg
Max kut uspona: 25
Baterija (V): 36
Baterija (Ah): 20.8
Motor (W): 500
Veličina kotača: 10"
Okvir: Aluminij
Materijal: Aluminij

Boja Crna
Tip proizvoda Električni romobili
Brand MS Energy
Jamstvo 1 god
Domet 90 km
Masa 20 kg
Snaga motora 500 W
Veličina kotača 10 "
Maksimalna brzina 25 km/h
Maksimalna nosivost 120
Sklopiv Da
Baterija 20.8
Vrijeme punjenja 11 h
Materijal izrade Aluminij