text.skipToContent text.skipToNavigation

L'Oréal Professionnel STEAMPOD 3.0 Karl Lagerfeld uređaj za stiliziranje kose za kućnu upotrebu + poklon torbica Karl LagerfeldIDEK000342096

Cijena
2.190,00 kn
L'Oréal Professionnel STEAMPOD 3.0 Karl Lagerfeld uređaj za stiliziranje kose za kućnu upotrebu + poklon torbica Karl Lagerfeld L'Oréal Professionnel P...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

L'Oréal Professionnel STEAMPOD 3.0 Karl Lagerfeld uređaj za stiliziranje kose za kućnu upotrebu + poklon torbica Karl Lagerfeld

L'Oréal Professionnel Paris i KARL LAGERFELD stil i avangardni duh odlika su ovog limitiranog izdanja Steampod 3.0 pegle za kosu. Tanji i lakši dizajn novog Steampoda 3.0 sadrži integrirani spremnik za vodu, rotirajući kabel i ugrađeni češljić, u tamnoj verziji. Dolazi sa termootpornom torbicom od umjetne kože za lakši transport.

Dizajniran u Parizu s profesionalnim frizerima, Steampod je lansiran 2012. godine i vrlo brzo je postao najtraženiji visokotehnološki uređaj kosu.

Može stvoriti različite izglede - od kovrčavih i valovitih do ravnih. Utjelovljujući "kosu u pokretu", on slavi temelje višeznačnog francuskog stila umjesto jedinstvenog pristupa.

Sad još učinkovitiji:

2x brže*, 2x glađe*: idealni beauty pratitelj za brzi i jednostavni stajling čak i za iznimno neukrotivu kosu.
78% manje oštećenja**. Optimalno poštivanje vlakna*.
Bolja disciplina i prirodni potezi.
Zaštita boje i neusporedivi sjaj.

* Instrumentalni test vs uobičajena pegla za kosu.

** Instrumentalni test vs uobičajena pegla za kosu nakon 15 uporaba

S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja. Napravite željeni izgled na svakom tipu kose, čak i iznimno zahtjevnoj.

 

Kako upotrijebiti?

Uliti demineraliziranu vodu u spremnik.
Izabrati temperatu u skladu s tipom kose - nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni stajling aparat*
Stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite aparat polako za što bolji rezultat.
Preporučujemo uporabu Steampod 3.0 s našim SteamPod proizvodima za njegu koje preporučuju stilisti za pojačavanje njegujućeg učinka.

SteamPod rutina omogućava optimalno poštivanje vlakna, do 24h antifriz učinak i potpuno zaglađivanje za mekanu i prirodno sjajnu kosu:

Steampod Krema - krema koja se aktivira parom za normalnu do debelu/osjetljivu kosu

Steampod Mlijeko - mlijeko koje se aktivira parom za tanju kosu

Steampod Zaštitni Koncentrat - za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda


Za koje stilove se preporučuje Steampod?

- raznolikost lookova za sve tipove kose: zaglađujući ili valovite frizure

-Staklena kosa, S-valovi, 2- valovi, Učinak feniranja, Hollywood Valov ili čak brzinski potezi dodavanja volumena za izgled ""upravo izašla iz salona""

- mekana, sjajna, baršunasta kosa za svaki stil"

 

 

Brand L'oreal-Professionnel
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Glačala za kosu