text.skipToContent text.skipToNavigation

Bref Excellence Gel Color Aktiv Lavander 700 mlID EK000409832

Bref Excellence Gel Color Aktiv Lavander 700 mlID: EK000409832

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 1.7. u 9h do 4.7.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
19,99 kn
Bref Excellence Gel Color Aktiv+ savršen je za izvanredne, sjajne i svježe mirisne rezultate čišćenja. Sredstvo za čišćenje WC -a uklanja kamenac, prljavštinu i mrlje...  Saznaj više

Dostavljamo već od 05.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 1.7. u 9h do 4.7.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca

Bref Excellence Gel Color Aktiv+ savršen je za izvanredne, sjajne i svježe mirisne rezultate čišćenja. Sredstvo za čišćenje WC -a uklanja kamenac, prljavštinu i mrlje s ruba i školjke WC -a. Zahvaljujući samoaktivnoj formuli, Bref Excellence Gel učinkovit je protiv najčešćih problema u čišćenju WC-a i nudi higijensko čišćenje bez napora te uklanja kamenac i prljavštinu. Može se koristiti kao svakodnevno sredstvo za čišćenje svih WC površina i oblika. Za ugodnije čišćenje i dašak svježine u cijelom WC -u, Bref Excellence osigurava i svjež miris lavande.

1.DUBINSKO ČIŠĆENJE: Bref Excellence Gel snažan je gel za čišćenje toaletne površine koji uklanja kamenac i osigurava dubinsko čišćenje vašeg WC -a.

2. SNAŽNA FORMULA: Zahvaljujući našoj najjačoj formuli za uklanjanje kamenca, čišćenje je bez napora, a vaš WC će biti higijenski čist.

3. ZA SVE WC ŠKOLJKE: Jednostavna primjena za sve vrste toaletnih površina. Izbjegavajte prskanje po WC školjci, podu ili drugim osjetljivim površinama.

4. JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE: Nova prikladna boca s boljim rukovanjem i dugim i zakrivljenim vratom olakšava čišćenje ispod ruba. Stavite gel ispod ruba WC -a, pustite ga da se aktivira, a zatim ga očetkajte za najbolje rezultate. Isperite da biste dobili sjajni čisti i bijeli WC.

5. SNAŽAN PROTIV TVRDOKORNIH PRLJAVŠTINA: Za temeljito uklanjanje teških naslaga, mrlja i prljavštine ostavite da djeluje 30 minuta. Za preostale ostatke upotrijebite četku.

Tip proizvoda Sredstva za čišćenje
Brand Bref