text.skipToContent text.skipToNavigation

Dettol sprej za čišćenje i dezinfekciju površina limun 500 mlID EK000331285

Dettol sprej za čišćenje i dezinfekciju površina limun 500 mlID: EK000331285

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
29,99 kn

3,98 €

Dettol sprej za čišćenje i dezinfekciju površina limun 500 ml Dettol Power&Fresh lemon sprej za čišćenje i dezinfekciju površina: kuhinjsk...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dettol sprej za čišćenje i dezinfekciju površina limun 500 ml

Dettol Power&Fresh lemon sprej za čišćenje i dezinfekciju površina: kuhinjskih površina, ocjeđivača posuđa, tuš kabina, kuhinjskih ploča, kanti za otpatke, kada i slavina, kuhinjskih sudopera, podova, daska za WC školjku. Uništava 99,9 % bakterija kao što su E. coli i viruse gripe.

Okrenite mlaznicu u „ON“ položaj. Držeći bocu uspravno, našpricajte proizvod s udaljenosti od 20-25 cm. Ostavite da djeluje 5 minuta, potom očistite i isperite.

Sastojci: 100 g tekućine sadrži 0,11 g benzalkonijevog klorida. Sadrži <5 % neionskih tenzida, dezinfekcijsko sredstvo, parfem, Limonen. 

Prije primjene osjetljivost površine isprobajte na manje uočljivom mjestu na 5 minuta, kako biste bili sigurni da neće doći do oštećenja materijala. Nije namijenjeno za: porozne površine kao što su mramor, drvo, obojane površine, emajlirane/metalne površine ili pozlaćene okove. Nemojte dugotrajno namakati plastične površine. Za površine koje dolaze u kontakt s hranom: koristiti samo na tvrdim neporoznim površinama i temeljito isprati vodom.

Način čuvanja: Držati spremnike dobro zatvorene. Zaštititi od vrućine i neposredne izloženosti suncu. Izvore paljenja držati podalje - ne pušiti. Proizvod se ne smije bacati u kanalizaciju. Prazan spremnik odložiti u skladu s propisima o odlaganju otpada. Poduzeti mjere protiv elektrostatičkog punjenja. Zbrinjavanje mora biti u skladu sa službenim propisima.

Obavijesti: Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Odložiti sadržaj/spremnik u skladu sa službenim propisima. Sadrži izoeugenol, može uzrokovati alergijske reakcije.

Tip proizvoda Sredstva za čišćenje
Brand Dettol