text.skipToContent text.skipToNavigation

Lenor omekšivač Pink Blossom 840 ml, 60 pranjaID EK000409597

Lenor omekšivač Pink Blossom 840 ml, 60 pranjaID: EK000409597

Cijena
32,99 kn
Uživajte u rublju svježem kao da ste ga sušili vani na svježem zraku, čak i kad ga sušite u kući. Ultrakoncentrirana formula omekšivača Lenor Fresh Air Effect dvostruko je k...  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.06.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uživajte u rublju svježem kao da ste ga sušili vani na svježem zraku, čak i kad ga sušite u kući. Ultrakoncentrirana formula omekšivača Lenor Fresh Air Effect dvostruko je koncentriranija u odnosu na ostale omekšivače Lenor i pruža vam 60 pranja u maloj boci. Zahvaljujući toj inovativnoj tehnologiji, trebate samo malu dozu kako bi rublje bilo svježe kao da se sušilo na svježem zraku, bez obzira na vremenske prilike.

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom ima novi puderasti miris s karakterističnim notama cvijeta jabuke, slatke dinje i tople ambre.

Boca je izrađena od 100% recikliranog materijala (osim čepa, otvora za izlijevanje i omota) i plastike koja se može reciklirati (osim omota).

Lenor Fresh Air Effect razvijen je u suradnji s potrošačima kako bi pružio osjećaj svježine kao kad se rublje suši vani na svježem zraku, a nastavlja otpuštati svježinu kad je rublje tek osušeno, kad je u ormaru, pa čak i kad se krećete.

Omekšivač rublja koji vam omogućuje da uživate u rublju svježem kao da se sušilo vani, čak i kad se sušilo unutra.

Ultrakoncentrirana formula dvostruko je koncentriranija u odnosu na ostale omekšivače Lenor.

100% reciklirana plastična boca (osim čepa, otvora za izlijevanje i omota) i plastike koja se može reciklirati (osim omota).

Novi puderasti miris s karakterističnim notama cvijeta jabuke, slatke dinje i tople ambre.

Štiti tkanine od blijeđenja, stvaranja mucica i razvlačenja tijekom pranja.

Tip proizvoda Omekšivač
Brand Lenor