text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Vileda 157332 PREMIUM 2 U 1 sušilo za rubljeIDEK000289936

Cijena
299,99  kn
Vileda Premium 2u1 sušilo je fleksibilno sušilo koje ima više funkcija, ovisno o količini rublja koju želite sušiti. Kada je ovo sušilo potpuno razvučeno njegova površina za sušenje odgovara 18 m d...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 28.05.2020

Vileda Premium 2u1 sušilo je fleksibilno sušilo koje ima više funkcija, ovisno o količini rublja koju želite sušiti. Kada je ovo sušilo potpuno razvučeno njegova površina za sušenje odgovara 18 m dužine. Kada imate manju količinu rublja koju želite osušiti brže, tada možete odvojiti jedno od bočnih krila koje je opremljeno drškama, te se može montirati na radijator ili na manji balkon. Žice za sušenje su deblje od uobičajenih, tako da se rublje osuši bez vidljivog pregiba. Na jednoj strani sušilo je opremljeno crvenim nastavkom za sušenje manjih komada rublja - npr čarapa. Sklopljeno sušilo je opremljeno osiguračem koji spriječava slučajno rasklapanje sušila kada je u sklopljenom i uspravnom položaju.
Prednosti Vileda Premium 2u1; odvojivo krilo sušila koje se može koristiti kao samostalno sušilo na radijatoru ili balkonu , nastavak za manje komade rublja, kotačići za lakše pomicanje sušila , extra debele žice za sušenje.
Dimenzije: (D) 174 cm x (Š) 57 cm x (V) 91 cm.
Boja: bijela.
Proizvedeno u Italiji
Brand Vileda
Tip proizvoda Pribor za čišćenje